Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(361)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(361)
    • 5 Star(345)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Dobry kwadrat, otrzymany szybko. Z kwadratem o temperaturze 45° założyć bez widocznej dla oka szczeliny. Z cyfrowym urządzeniem do regulacji pił, ustawiam na 0, a potem zakładam kwadrat i widzę pomiar. Nie znam precyzji mojego aparatu, może musiałem go umieścić na marmurze, żeby przetestować.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Bardzo szybka wysyłka, Świetny kawałek wysokiej jakości. Perfekcyjny kąt 45 stopni, sprawdź linijkę Dzięcioła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Łatwy w użyciu, dokładny. Lekka i z doskonałego materiału. =SYM=------------------------- Łatwy w użyciu, dokładny. Lekki i doskonały materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Świetne wykończenie, dokładnie 45 stopni

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Nie, nie, nie !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Kupiłem to po obejrzeniu recenzji Hooked on Wood. Dennis dokonał przeglądu wielu produktów i zawsze świetnie się spisuje. To jest moja szansa na nakrycie piły do stołu na 45. Używam go również do sprawdzenia, czy mój kwadrat szyfrowy jest dokładny. Znakomity produkt w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Doskonały kwadrat, solidny i bardzo dokładny w jego kąt 45 stopni, jestem naprawdę bardzo zadowolony, poza tym, że tego rodzaju składy nie są tak łatwe do znalezienia i w bardzo dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Jakość jest dobra, ale opakowanie uszkodzone. Jeden z ostrych narożników był wgnieciony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wysoka jakość przybyła w dwa tygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Niesamowite narzędzie, musisz je mieć w garażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 555
    • Ft6 277
    • Ft17 734
    • Ft8 987
    • Ft5 538
    • Ft10 711
    • Ft8 126
    • Ft11 822
    • Ft7 675
    • Ft6 987
    • Ft34 732
    • Ft3 321
    • Ft5 538
    • Ft8 494
    • Ft8 635
    • Ft5 756
    • Ft7 387
    • Ft11 083