Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Lekko pachnący, 5 sekund do zgniecenia. Tylko kilka brązowych plamek koloru na lodach. Bardzo ładna i wysłana do mnie w ciągu 5 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2019

    I got all four designs and they were all amazing and really pretty and this one was the most airy one most ppl will only get the others so I decided to get this one too

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    smells sweet and yummy. kinda dense but soft. love it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    super soft! smells nice too. 9/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2019

    the squishy is quite dense but it is super nice to look at! it is definitely worth the $5.20 NZD that I paid

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo słodkie! Wielki i powolny wzrost! Szkoda tylko, że nie jest pachnący, w przeciwnym razie polecam! (tłumaczone)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Odrobinę gęsty, ale dobrej jakości i kruchy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Świetna jakość i cena!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2019

    Pros: Great size, beautiful paint job and very satisfying texture; very squishable and decent slow rise. Excellent price! Cons: Was supposed to be scented and is not. Came with some splitting along the seams that I will have to reinforce with fabric glue. Overall excellent squishy for under $4.00!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 813
    • Ft2 113
    • Ft3 170
    • Ft3 170
    • Ft2 464
    • Ft3 170
    • Ft3 170
    • Ft3 967
    • Ft3 170
    • Ft3 524
    • Ft2 464
    • Ft2 446
    • Ft3 170
    • Ft3 524
    • Ft2 818
    • Ft2 464
    • Ft4 935
    • Ft6 696