Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Wszystko dobrze, czuję się komfortowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Pasuje idealnie do moich 10 i pół męskich butów, pomaga pozbyć się bólu pod moim wewnętrznym gojeniem. Bardzo dobrze wykonane i powinno trwać długo. Dokładnie takie, jakie pojawiają się w ogłoszeniu. Twoja stopa usiądzie trochę wyżej w bucie z tymi włożonymi. Zdecydowanie polecam je, jeśli masz płaskie stopy, są chodzenie na wewnątrz lub na zewnątrz stóp (spójrz na noszenie zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz butów) I jeśli jesteś w ostatniej klasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • nt_VIP4
    GR
    28/09/2021

    Bardzo szybko przyszli z kurierem, pasują do moich trampek, a pierwsze wrażenie jest bardzo dobre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Ten element jest bardzo łatwy do dopasowania do butów, i czuje się bardzo komfortowo Podczas chodzenia. Podparcie jest w prawej części stopy, co pozwala na wygodne Zgrabny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo dobrze, bardzo pięknie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    To przybyło bardzo szybko. Produkt wygląda dobrze, ale na podeszwie jest bardzo wysoki i niewygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Jest to wytrzymały podpórka łukowata i jest przycinana, aby niestandardowo dopasować buty lub buty. Uważam, że jest wygodny do noszenia na długie spacery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu, podeszwy pasują i są wygodne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Już biorę, ale nie czuję żadnej poprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dzień dobry, Jeszcze nie testowane dla dużych kroków, ale instalowane i wygodne. Dzięki PF (zm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 025
    • Ft19 103
    • Ft7 221
    • Ft6 456
    • Ft11 418
    • Ft5 350
    • Ft4 966
    • Ft15 292
    • Ft6 880
    • Ft5 588
    • Ft4 926
    • Ft11 428
    • Ft12 518
    • Ft3 602
    • Ft6 115
    • Ft6 456
    • Ft6 158
    • Ft4 499