Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2019
    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Mám už tieto lampičky doma, jak som kúpil šedé. Kvalitné, pekne, nabíjatelné svetielko. Držiak sa dá nalepið na stenu a samotné svetlo dr γ na magnete. Nie wiem. •Aaaarem Banggood. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów. Mam już te lampy w domu, a teraz kupiłam szare. Wysoka jakość, ładna, ładowalna lampa. Posiadacz może być przyklejony do ściany, a samo światło trzyma się na magnesie. Świetny pomysł, dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Nočné svetlo zo spolupráce od Xiaomi. Vyzerá veľmi pekne a dá sa jednoducho odopnúť z držiaka ktorý je magnetický, super vec. Je nabíjatelné. Držiak sa dá nalepiť. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived fine and without problems. Night light from Xiaomi collaboration. It looks very nice and can be easily detached from a holder that is a magnetic, cool thing. It is rechargeable. The holder can be glued. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Nočné svetlo zo spolupráce od Xiaomi. Vyzerá veľmi pekne a dá sa jednoducho odopnúť z držiaka ktorý je magnetický, super vec. Je nabíjatelné. Držiak sa dá nalepiť. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived fine and without problems. Night light from Xiaomi collaboration. It looks very nice and can be easily detached from a holder that is a magnetic, cool thing. It is rechargeable. The holder can be glued. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2019

    Really good quality led night light with 3 modes of operation off/on/auto. I bought one to try out in the bathroom (for night visit to toilet!) and it works great, the light is a nice soft light and not too bright to blind me in the night. The ball light can be recharged with any usb charger and can be used alone or attached to magnetic mount. Would definitely recommend and I’ll be buying more for hallway and kitchen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    Excellent Product Just what I was looking for.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Top Quality. Recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Todo bien, muy recomendado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Jeden z najlepszych lampek nocnych, polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Fantastyczne! Włącza się w nocy z ruchem, ładuje się przez micro USB, i jest naprawdę miło widzieć. Bardzo wygodne, aby zabrać lampę, a następnie ponownie przymocować ją zintegrowanym magnesem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$17.31
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$29.99
    • US$28.86
    • US$20.78
    • US$9.23
    • US$38.40
    • US$15.02
    • US$16.16
    • US$19.62
    • US$20.78
    • US$9.99
    • US$20.74
    • US$4.88
    • US$12.88
    • US$8.99