Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3171)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3171)
    • 5 Star(3068)
    • 4 Star(100)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Δεν είναι η πρώτη στην οικογένεια... Φτηνή,οικονομική,εύκολη στον χειρισμό, φτηνά αναλώσιμα, αθάνατη...και εύκολος τρόπος φόρτισης... Πολύ γρήγορη αποστολή!!!! Είναι ότι χρειάζεσαι!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Proszę naładować darmo Maroko i poprawić jakość opakowania, jak w przypadku szczoteczki, jakość szczoteczki jest świetna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dostawa była trochę opóźniona, ale szczoteczki zostały otrzymane w dobrej cenie :) nie otworzyłem jeszcze opakowania, planuję dać go na Nowy Rok. Dobrej jakości opakowanie, istnieje możliwość, że szczoteczki same są dobrej jakości:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Produkt jest piękny i na poziomie, jakość produkcji pokazuje to. Zawsze dzięki bratu Ahmadowi Rah Arefowi Ersou 😂😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Kupiłem go jako prezent, nawet go nie odpakowałem, ale mogłem go włączyć, wibruje bardzo mocno. Wygląda dobrze, wygląda łatwo. Szkoda, że nie ma złącza 220V USB, tylko kabel. Nie chciałam go rozpakowywać jako para, ale czekałam, żeby go włączyć, wibruje bardzo mocno. Jest dobrze, to jest łatwe. Szkoda, że nie mają 220V USB Protektora, ale nie za bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Szybka wysyłka. Wszystko działa dobrze. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Działają niesamowicie dobrze. Szczotki są jak opisano miękkie i wygodne na dziąsłach. Czas ładowania nie zajmuje dużo czasu i wyglądają świetnie. Bardzo pod wrażeniem i polecam każdemu zainteresowanemu zakupem. Oni naprawdę wykonują swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Świetna i dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Fajny produkt, jedynym minusem jest brak zamiennych głów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    bnasba lmgharba rah mzyana ota7iya sii ahmed 🤘🏻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 368
    • Ft5 721
    • Ft3 575
    • Ft3 559
    • Ft20 131
    • Ft2 475
    • Ft4 290
    • Ft2 475
    • Ft3 575
    • Ft6 077
    • Ft18 582
    • Ft17 885
    • Ft6 077
    • Ft6 084
    • Ft4 652
    • Ft3 215
    • Ft23 228
    • Ft6 294