Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Nie brałem. Kiedy go podłączę, nie jest automatycznie dostarczany ze sterownikami. Wygląda na dość tanio i może trzeba wydrukować obudowę wokół niego. Odpiszę z więcej informacji, kiedy będę miał czas na test.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Przybył zgodnie z oczekiwaniami, bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    To działa, nie ma problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Dongle przybył w ciągu 2 tygodni do NL (wysyłany z Chin), który jest bardzo szybki! Prosto z pudełka działa jak czar. Najpierw musiałem się dowiedzieć, jak przekierować USB do mojej wirtualnej maszyny. Ale po tym został on uznany za wtyczkę i odtwarzanie ZigBee TI w moim wirtualnym asystentze domowym (ZHA). Następny projekt: Teraz będę musiał szukać tanich rzeczy ZigBee w Banggood!!! Wielkie dzięki, Banggood, za szybką dostawę i obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Urządzenia Sonoff i hub i doskonałej jakości do ceny.Wszystkie są łatwe do pary i użytkowania. Jednak, PIR są praktycznie bezużyteczne, jedyna pozycja Sonoffa, która nie jest zbyt dobra. Nagle przestanie wykrywać ruch bez powodu, a potem będziesz walczył, by go ponownie sparować. Jeśli szukasz w sieci, jest to znany problem z tym PIR. Poza PIR, reszta sprzętu jest warta swojej ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Doskonale to działa w domu asystenta!! Nie ma potrzeby błyskać. Wykrywa wszystkie moje urządzenia zigbee w kilka sekund za pomocą zigbee2mqt dodatku!! Dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Dobry i łatwy sposób na uruchomienie domowej sieci Zigbee. Czytałem gdzieś, że obsługuje do 20 urządzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Używany jako wąchacz, działa dobrze. Tylko gniazdo JTAG jest ból, jak nie 2,54 bzt dużo mniejszy. W ten sposób potrzebujesz kabla adaptera lub lutowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Works perfectly. Modded it with an SMA connector, plugged it in, fired up zigbee2mqtt, and worked straight away.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Jest z firmwarem koordynatora z 2018 roku... Powinno zawierać nowszą wersję. Działa dobrze, ale niski zasięg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 569
    • Ft940
    • Ft1 255
    • Ft940
    • Ft2 827
    • Ft1 569
    • Ft940
    • Ft1 884
    • Ft3 629
    • Ft22 880