Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Το προϊόν δουλεύει μια χαρά!!! Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι πως ακόμη δεν βρήκα τρόπο να το συνδέσω με το tuya app

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Wszystko w porządku, towary opisane, działa w porządku. Szybka wysyłka i pakiet bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Szybka dostawa i produkt w idealnym stanie i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Idealna i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Ordered 4 of these. The box got a bit damaged in shipping but all of the devices are not damaged. I tested one of them so far and its working as expected.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Dobry produkt do pasków ledowych. Pozwalam na przewiezienie ich przez Ewelink. To naprawdę plus. Tylko jedno: nie możemy decydować o stanie, kiedy wróci moc. To trwało za każdym razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Świetny kontroler dla pasków rgb led wolałem to, ponieważ mam inne produkty Sonoff w domu i dzięki temu mogę zarządzać wszystkim z jednej aplikacji EweLink Doskonale kompatybilny z Google Home i Alexa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Działa w porządku! Dołączony do drugiej próby ze mną aplikacja eWelink i działa idealnie przez telefon. Nawet bez prawdziwej taśmy Sonoffa, działa idealnie. I nie było żadnych opóźnień w dostawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Produkt skończył się po moim zamówieniu. Trochę trwało, zanim to się skończyło, ale było cicho. Dotarł z opakowaniem w dobrym stanie. Miałem już innych kontrolerów tego Sonoffa. Bardzo dobre i działa bardzo dobrze. Cena była świetna na awansie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Bardzo dobre urządzenie, bardzo dobra aplikacja. Można go również używać z innymi paskami ledowymi, nie tylko z paskiem ledowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 744
    • Ft3 039
    • Ft2 701
    • Ft3 039
    • Ft4 392
    • Ft5 068
    • Ft7 981