Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(209)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(209)
    • 5 Star(204)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Pleased with the sonicmodell quality as per usual, it's my second nano but regardless it fitted together no issues. Bulletproof packaging and fast delivery. Build spec is Iflight cyber 2306.5 1777kv 30a bl heli32 esc Matek F411wse Bn-220 gps Chaosfpv 1200mw vtx TrueRC OCP antenna Frsky R9mm flex Runcam phoenix 2 nano 3s liion pack ( molicel p26a) 2600mah ( Sony Vct6) 3000mah I beat my target flying weight of 500g On the scales loaded and ready to go It's sat at 447g.. Time for some micro long range!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Nie miałem jeszcze okazji tego zbudować, czekając na klej i elektronikę. Ale jestem bardzo podekscytowany, to będzie mój pierwszy samolot RC. Widziałem na nim kilka filmów i wygląda świetnie! Cena była nie do pobicia, a Banggood ma najlepsze ceny za części zamienne, które widziałem! Wszystko było dobrze zapakowane! Jest z różnymi naklejkami, które są fajne! I instrukcje wyglądają na całkiem proste. Uaktualnię jak już zbudują! Zdrowie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Zamontowałem Xing 2207 2750kv z rekwizytem 5" bsp 70a Hacker esc i kopilot zohd. Miej nadajnik GPS na pokładzie i jego dziewiczy lot z lipo 1100 4s widziany 138mph, 600mw vtx i Runcam Racer 2.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Model soniczny 787 mm Skyhunter: Bardzo dobrze zapakowane do wysyłki. Świetna robota z formowaniem, nie za bardzo błyska na krawędziach. Nie mogę się doczekać, żeby to poskładać i lecieć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonale, lata dużo w baterii 1300 4s bardzo nabazgrany, bardzo stabilny, jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Piękny samolot, naprawdę łatwy w budowie. Przetrwał kilka pierwszych katastrof, zanim nauczyłem się latać, więc mogę polecić go początkującym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Bardzo ładna lekka i wygląda na surową dla wagi jeszcze nie zmontowany cel fpv z ponad 200 kmh esc 40 2216 2000kv 7050 prop zobaczymy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Pakowany ok, a samolot wygląda dobrze bez zadrapania, nie mogę się doczekać, aby go złożyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Bardzo dobrze, bardzo mi się podobało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Kolejny zapasowy samolot. Bo często się rozbijam, a są naprawdę tanie w kupieniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 706
    • Ft13 544
    • Ft20 955
    • Ft25 244
    • Ft12 799
    • Ft23 532
    • Ft17 239
    • Ft32 172
    • Ft30 229
    • Ft33 684
    • Ft26 226
    • Ft21 229
    • Ft25 290
    • Ft21 602
    • Ft47 413
    • Ft53 509
    • Ft22 418
    • Ft12 313