Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(280)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • NMWVIP5
    GB
    27/04/2021

    2nd ar900. a spare and flies like on rail.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Świetny model, dużo miejsca w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2017

    Получил крыло. Размер идентичен рептилии S800. Значительно увеличен отсек под аппаратуру, но она теперь вся будет в центре, а не на крыльях как у S800. В комплекте идут три разных носа под Runcam 2, Runcam 3 и под стандартные экшн камеры. На этот счет все продуманно. В общем если у вас есть S800 - то смысла брать нету, если же выбираете что лучше. То у Соника больше площадь крыла, а значит скорость будет меньше, планировать лучше. Для S800 же лучше летать на 4S на скоростях около 80-100кмч. Т.е. S800 это гонка. Обзор будет на моем youtube канале "Чина-Най"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Ten Ar Wing jest zdecydowanie najlepszym skrzydło kiedykolwiek leciało to lata dużo lepiej niż s800 i może pomieścić dużo więcej ładunku tak dużo dłuższy czas lotu są możliwe wielkie dla skrzydła dalekiego zasięgu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    ОЧЕНЬ плохая доставка! Посылка в таком состоянии, как будто вся почта ею в футбол играла. Самолёт пострадал не сильно, но осадочек остался. Одно слово бесплатная доставка... Бангуду стоит задуматься над более качественной упаковкой, тем более такого габаритного товара.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2018

    This is the best flying wing! My dream come true, bought this product! While in the build process. Foam quality is excellent. The complete set completely corresponds to the description. I will make a video report on the flights of this wing and compare it with the Skyzone THEER 860mm Wingspan which I bought a year ago. I recommend this product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2018

    This wing is amazing! It have a lot of space inside for battery FC and other stuff. Perfect solution for mounting your FVP camera and GoPro. After some adjustments it is great wing for beginners.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Tylko jedno słowo: rewelacyjna!!! Skrzynka była czysta bez żadnych uszkodzeń. Wewnątrz wszystko jest indywidualnie i bardzo dobrze pakowane. Brak uszkodzeń części. Jest bardzo prosty i przejrzysty podręcznik i kilka naklejek. Jestem pod wrażeniem. Dziesięciogwiazdkowe! Na pewno wróci! Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2017

    привезли прямо домой. Доставка очень быстрая около полутора недель. очень большое все коды аккумулятор всё вмещается. Усилил элероны карбоновым прутком иначе они очень мягкие.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2019

    I glued in the wings and tips instead of using the supplied. Why make such a small model easier to transport? It will be much stronger if glued in with e6000 or similar. Other than that it's a great little wing with loads of space for battery, FC and fpv gear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 320
    • Ft28 006
    • Ft88 575
    • Ft24 260
    • Ft57 106
    • Ft25 730
    • Ft4 771
    • Ft23 788
    • Ft44 846
    • Ft42 640
    • Ft22 913
    • Ft23 868
    • Ft13 989
    • Ft26 157
    • Ft5 414
    • Ft19 094
    • Ft28 808
    • Ft99 253