Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Nie jest idealny, ale robi swoje. Pył jest lutowany. Sprząta, jak widać na zdjęciach. Podgrzałem końcówkę i włożyłem. Chyba zrobiłem to dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    To działa świetnie. Nie wierzyłam w to jeszcze działa. Kupię go jeszcze bardziej utlenione i zniszczone końcówki. Spróbuj uwierzyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Więc mój to proszek, a nie pasta, jak sama nazwa mówi. Nie wiem, czy ma być, czy nie, niezależnie od tego, że działa całkiem dobrze, więc bądź świadomy, że to może być proszek. Jest też malutki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Odnowić dla wysokiej jakości kompaktowej, nie miękkiej końcówki spawacza, to nie jest czyściciel, ale odnawiacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    To działa świetnie. Kupiłbym jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Suchy Solder Paste, może mieć jakiś związek chemiczny, który jest pomocny do przywracania końcówek, ponieważ wydaje się być specjalnie do ocynkowania końcówki żelaza, kiedy zrobione lub próba przywrócenia końcówki przed uszkodzeniem światła. Świetny produkt! Należy tylko pamiętać o suchym proszku tak ostrożnie otwierającym pojemnik, aby go nie rozlać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Spot on, to mała puszka, ale używam tego od kilku miesięcy i naprawdę działa. Użyj go po zakończeniu lutowania i pozostaw na końcówce, gdy ostygnie, a będziesz miał lśniące żelazo gotowe i czekać na następny raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Trochę drogie jak na to, ale uratowało mi lutownicę, całkowicie naprawiło utlenioną końcówkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Robi to, co powinno. Efekt trwa tylko krótko. Końcówka jest już gotowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.41
    • US$15.85
    • US$9.99
    • US$18.99
    • US$5.22
    • US$5.66
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$7.99
    • US$9.24
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$13.79
    • US$12.69
    • US$21.93
    • US$21.99