Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(290)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(290)
    • 5 Star(254)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Zdecydowanie polecam ten uchwyt do lutowania, szczególnie dla żelazka Ksger. Stojak siedzi mocno na stole, jest w stanie utrzymać żelazo dobrze bez obawy przed przewróceniem się. Części metalowe, gdzie się liczy i wydaje się trwałe. Dobra cena i szybka dostawa z Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Jest przed czasem. Wysokiej jakości materiały, ale z bardzo pikantnym wykończeniem. W tym celu polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Nie, nie, nie, nie, nie. Ma pewne niedoskonałości i uszkodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    To trwało tylko 13 dni, aby przejść z Chin do Wielkiej Brytanii i trochę zmodyfikowane moje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Good Die Casting Constaruction, well Built, Feels Heavy so wont topple.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2018

    Получил подставку более чем через 2 месяца с даты отправки. Упакована была мягкой, поэтому проволочный держатель был деформирован. Оригинальный паяльник от станции HAKKO FX-951, а также другой совместимый паяльник, в держатель не вошли. Пришлось его растачивать при помощи DREMEL. На подставке в нескольких местах отбита краска.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Kupiłem go jako dodatek do mojej stacji lutowania KSGER T12. Jego budowa jest przyzwoita. Nie pożałujesz tego. BTW nie ma żadnych dziur dla końcówek T12, więc będziesz potrzebował oddzielnej podstawki dla końcówek. Polecam ten produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    Item is better quality than pictured, Hakko brass tip cleaner fits perfectly in round hole, the soldering iron hole is a bit too big for my KSGER soldering iron, I modded mine by adding some silicone to the sides, this works to stop the iron from falling in.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Bardzo stabilne i wygodne podstawki żelazne, które również wyglądają dobrze. Używam go do żelazka 9501 i trzyma go bardzo dobrze, nawet bez cienkiego drutu na żółtym kawałku, więc go usunąłem, bo łatwiej jest włożyć żelazo bez niego. Bardzo mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2019

    Good stand welding holder. Heavy and robust an good painted. I've tried with some iron handles HAKKO-T12-907 seems to be useful for all of these. Daniu or similar iron tip cleaner with metal sponge can be housed comfortably in a sponge space.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$29.99
    • US$7.41
    • US$10.99
    • US$15.85
    • US$18.99
    • US$10.38
    • US$5.74
    • US$12.99
    • US$10.12
    • US$22.99
    • US$12.29
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$15.99
    • US$9.23
    • US$11.99
    • US$21.93