Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2021

    πολύ καλός ήρθε γρήγορα σε καλή συσκευασία.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Przybył w ciągu zaledwie 12 dni zrobione bardzo dobrze problem w tym, że nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Zostaw moje konto, mieszkam w Florianopolis/SC-Brazylia, mam duży niebieski 1200lm i ta latarka ma taką samą moc, co to jest, że używa baterii 186550 i 266550 i ma regulację mocy, nad sprzedawcą, Jestem w 100% zadowolony, Kupiony dzień 09-10-2020 i przybył 22-10-2020 wskazać wszystkim, wielkie korzyści kosztowe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Przybył w dobrym stanie. Podręcznik w języku chińskim th. Opakowanie zawiera 2 dodatkowe o-ringi. Nie badałem jeszcze pod wodą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2018

    excellent transaction, fast delivery but I keep reservation for the quality of the anodization..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2018

    Very strong flashlight i am using it in spearfishingi use it with 18650 battery and i charge the battery every 5-6 times of spearfishing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    ES
    04/10/2018

    Buena eleccion la linterna va bien en princio me gusta mucho compre una bateria 18650 y la probe y va bastante me sorprendio mas de lo que esperaba buena compra lo recomiendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    I już używać w 15 metrach jest bardzo jasne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    2 zakup u sprzedawcy, jak w pierwszym zakupie dostawa była bardzo szybka, kupił dzień 11-12-2020 i przybył 26-12-2020 do Brazylii, Florianópolis/SC, wskazać do wszystkich sprzedających i latarka, która jest doskonała, bardzo silny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 791
    • Ft5 615
    • Ft9 583
    • Ft4 954
    • Ft30 911
    • Ft13 704
    • Ft4 194
    • Ft29 771
    • Ft4 560
    • Ft13 711
    • Ft5 727
    • Ft3 962
    • Ft8 919
    • Ft11 893
    • Ft3 202
    • Ft26 004
    • Ft9 911
    • Ft5 578