Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2018

    The workmanship is good. Have not installed yet.Two numbers 3.7 V battery were not included in packing list.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    +++++

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Znajdę baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JimVIP2
    US
    11/08/2019

    This is a nice looking product that one has to jury rig to get it to work. It is impossible to charge the batteries. Neither solar nor USB will charge the batteries. I had to buy a charger to charge the batteries, which do not come with the camera, outside of the unit. It really is a nice unit and relatively easy to set up. The one I have has a flaw, and I am waiting to see how Banggood handles the issue. If you don't mind a power to USB connection to use it, you are in luck. Seriously, If not for the malfunction, this is an outstanding value. From reading the reviews, I am not the only one who has had this problem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Cóż to było zaskakująco łatwe do zainstalowania, Nie wiercenia przez ściany dla kabli itp. To było proste przedmowa. Wliczając & w podbicie hasła, zniszczenie jednostki, przestawienie na nowo aplikacji na moim urządzeniu. Jakość obrazu jest bardzo dobra, oba w świetle dziennym & w nocy. Jedyne, czego ci nie mówią, to że potrzebujesz ogniw zasilających. Na szczęście miałem inne mądre rzeczy, które poniosłoby & dodatkowe wydatki na opóźnienie. Należy również pamiętać, że przechowuje bieżący klip „alarm ruchu" aż do jego obejrzenia, nawet jeśli masz zainstalowaną maksymalną kartę 32gb, co ja, musisz zapisać klip do urządzenia od razu, w przeciwnym razie zostanie zgubiony. Biorąc pod uwagę zdobycie kolejnego przed domem, żeby przejrzeć nasze przydziały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Build quality of the camera is ok. however, the FT card slot is not compatible with the standard SD cards available for sale in shops. I am still not able to find a suitable SD memory card for this camera. could the seller help me with this?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Świetna praca produktu trzeba mieć kosmiczne baterie, aby utrzymać polecam zobaczyć jakie baterie potrzebujesz i zamówić razem również czuje się bardzo dobrze pod ręką gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    good image, good night vision, low power consumption, solar panel recharges battery well, PC connection is not supported. Connect only from andoid or IOS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Pas pu encore la tester car je dois encore me fournir d'accumulateurs qui ne sont pas fournis avec la caméra. Au 1er abord, la caméra semble de très bonnes facture.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2019

    3.7v lithium battery is not included in the product box, but the product quality and appearance is same as described .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$110.99
    • US$86.99
    • US$26.39
    • US$33.99
    • US$149.99
    • US$22.99
    • US$38.99
    • US$53.12
    • US$138.99
    • US$13.99
    • US$25.55
    • US$34.99
    • US$31.99
    • US$34.99
    • US$53.61
    • US$32.99
    • US$159.99
    • US$288.99