Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(588)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(588)
    • 5 Star(544)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Produkt wszedł w solidny i bardzo szybki, moc światła może nie jest całkiem oczywista w obrazie, ale naprawdę rozjaśnia. Nie działa z pilota dziennego, ale sam się pali po zmroku, ma 3 kody, albo zawsze pali się przy maksymalnym ustawieniu. Pali się przez 10-15 sekund, a potem wraca na najniższy tryb Innym trybem jest tryb średniego spalania, który jest ruchem lub nie wykrywa, że nie działa, moc światła tam się pali. Produkt, który należy otrzymać z bardzo udanym ograniczeniem wykrywalności ruchu. Zamówiłem go 02/13 i dotarł 02/25

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Received on time and was packed well. Overall lighting is good, and all the lighting modes are working as described . My concern is about the durability of plastic mounting pole & bracket. It seems not as sturdy especially when placed under sunlight and hot conditions. I wish they would have been provided metal pole & bracket. Anyways for the price it's a good buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Światło przybyło późno niż oczekiwano i uszkodzone wsporniki, aby uniknąć ich odsyłania. Stworzyłem metalową podporę, by zdobyć tylko czas światła

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Wygląda na to, że jest to produkt dobrej jakości. Zamówiłem typ z sześcioma grupami ołowiu. Ma 4x5x6 = 120 led, a panel słoneczny 8x11 = 88 gęstych linii. Mam nadzieję, że nadal działa poprawnie. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    A méretéhez képest megfelelő fényerőt biztosít, jól működik a mozgásérzékelője is. Könnyű, gyorsan felszerelhető, majd meglátjuk hogyan vizsgázik esőben, és fogja-e bírni a töltést az akku. A posta gyors volt 6 nap alatt ideért.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Pojawił się, że były agent mnie czasem zabija Pasek na wewnętrznej stronie światła trzymający baterie w miejscu był zepsuty. Myślę, że był trochę mały, nie nazwałbym tego. Uliczne światła, ale to dobre dla ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Jak na razie jestem bardzo pewny. Bo jest zimno, więc nie wiem, co wytrzyma bateria, więc przetestuję ją w lecie. Błyszczy pięknie i jasno. Niestety, jedno światło przyszło z uszkodzonym nawiasem i bez śrub.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wysokiej jakości konstrukcja. Działa w bardzo niskim świetle, a gdy tylko czujnik ruchu złapie ruch, zapala się bardzo silne światło. Idealna na moje miejsce parkingowe! Superszybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Lampa świeci, pilot działa. Tryby pracy też. Co do czasu świecenia i ładowania nie mogę się wypowiedzieć, gdyż lampa została dziś odebrana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Recenzja dotyczy światła 6 kolb. Ta lampa zbiera energię słońca do światła w nocy. Jakość budowy jest przyzwoita. Widzę lepszą jakość lamp. (odczuwasz to od ciężaru, to wszystko jest plastikowe) Ale to działa (ma dobrą wartość dla pieniędzy). Jest z pilotem, który wyłącza światło i steruje trzema trybami. 3 tryby.:1 Tryb indukcji: jasne światło (100%) przez 25 sekund, gdy ruch jest wykrywany, wtedy światło się włącza. 2 tryb: jasne światło (100%) przez 25 sekund, gdy ruch jest wykrywany, a następnie światło niskie (25%) 3 tryb: zawsze 50% światła We wszystkich tych trzech trybach światło włącza się, jeśli światło zostanie wykryte (a światło przechodzi do ładowania). To się świeci wystarczająco dobrze. Z 9 godzinnym słońcem nadal świeci w trybie drugim, aż do następnego ranka. Weź pod uwagę, że nie mogę sprawdzić spadku baterii przez lata, ale jeśli otworzysz lampę, możesz je zmienić. Detekcja ruchu działa całkiem dobrze. W sumie to przeciętne światło, które wykonuje swoją pracę skutecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 189
    • Ft9 830
    • Ft14 779
    • Ft21 665
    • Ft11 570
    • Ft55 405
    • Ft26 129
    • Ft12 816
    • Ft10 518
    • Ft18 024