Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Jakość za pieniądze, doskonała. Zdecydowanie odradzam to krajom afrykańskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Otrzymany produkt i pyłek panelu słonecznego uszkodzony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Właśnie otrzymałam jeszcze nie testowane, ale widzę, że otrzymana komenda nie pasuje do tego pokazanego na zdjęciach, nie pozwala to na zmianę natężenia światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Całkowicie udane przetwarzanie dla tego samego produktu w Republice Czeskiej dwukrotnie wyższe od ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2020

    Produkt jest krata i sprzedawca jest bardzo szybki jeśli potrzebuję bardziej zdecydowanie Zamówię to samo u tego sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Bardzo doskonały i polecam zakup. Szybkość realizacji i dostawy / tylko brakowało kolumn do zainstalowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Doskonałe światło, bardzo dobry czujnik ruchu, ostatnia noc, działa nawet deszczowy dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Produkt został wypróbowany i był bardzo doskonały i polecam go kupić. Zamówione i odbierane łatwo i szybko dostarczone i w doskonałym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Produkt otrzymał doskonały stan i szybka dostawa i będę pytać ponownie, nie wypróbowany, cena, twarz, marketing i dostawa 1000% dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Przybył bardzo szybko polecam sprzedawcę i lekkie światło w jego cenie jest uważane za doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 409
    • Ft21 389
    • Ft9 921
    • Ft14 670
    • Ft4 418
    • Ft8 909
    • Ft8 820
    • Ft12 127
    • Ft3 180
    • Ft9 921
    • Ft3 781
    • Ft9 927
    • Ft9 873
    • Ft4 099
    • Ft8 947
    • Ft4 905
    • Ft26 465
    • Ft8 272