Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(758)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(758)
    • 5 Star(677)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2020

    Szybka wysyłka i dostawa w oczekiwanym czasie. Mimo, że zewnętrzne pudełko przybyło trochę zdeformowane, produkt jest w idealnym stanie. To światło słoneczne jest mniejsze, niż myślałem, ale działa tak, jak w reklamie. Już go zainstalowałem i uważam, że instalacja była bardzo łatwa. Kiedy włącza się w trybie jasnego światła, wytwarza tyle światła, że pomoże mi znaleźć klucz i otworzyć drzwi mojego domu. Podoba mi się i mam zamiar kupić więcej na podwórko!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Dostawa była dobra, dwa tygodnie po zamówieniu. Mniejszy niż myślałem, ale nie przyjrzałem się opisowi rozmiaru przed zamówieniem. Pakowanie było dobre. Nie ma szkód i pracują tak jak powinni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Jego stosunek ceny do jakości jest dobrze, wynosi 20leds, a światło q zapewnia albo jest suche, jeśli oświetla się w ciemnych miejscach, które są nieco małe, lub umieszcza kilka na każdej określonej odległości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Duża pojemność oświetlenia, w opisie wielkość wydawała się większa, ale, jest skuteczna w tym, co jest proponowane. Doskonała korzyść kosztowa. Żałuję, że nie kupiłem większej kwoty. Zalecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    I received the package earlier than expected, and the Solar Power Sensor light works. Very happy with the service received. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo jasny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Działa bardzo dobrze, mam nadzieję, że może używać długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Zaskakująco dobre wrażenie nie drogie, dobre światło działa na czujniku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 695
    • Ft9 611
    • Ft4 270
    • Ft5 337
    • Ft8 186
    • Ft8 942
    • Ft3 558
    • Ft4 983
    • Ft3 080
    • Ft4 314
    • Ft4 286
    • Ft6 163
    • Ft6 163
    • Ft3 234
    • Ft3 080
    • Ft3 321
    • Ft3 355
    • Ft5 337