Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1390)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1390)
    • 5 Star(1228)
    • 4 Star(127)
    • 3 Star(20)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Šviestuvėliai su saulės energija pakraunamais 3.7V 1200mAh akumuliatoriais. Turi judesio daviklį, kuris suveikia 2-3 metrų atstumu. Tinka apšviesti lauko duris, vartus. Jau esu pirkęs anksčiau. Veikia virš dviejų metų būdamas lauke. Jei diena tamsi, ūkanota, tai pilnai nepasikrauna, greičiau nustoja šviesti. Bet tai irgi priklauso, kaip dažnai suveikia judesio daviklis.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    To bardzo jasne światło. Po uruchomieniu pozostaje przez jakieś 20 sekund. Panel słoneczny zapewni wystarczającą moc, aby utrzymać akumulator naładowany (zakładając, że dzieci nie są z niego zadowoleni!). Bateria z 1850, bez oznakowań, ale i tak jest dobry wybór. To jest dobra wiadomość? Twierdzi ip65, co oznacza, że powinno wytrzymać strumień wody, ale ponieważ widzę wewnątrz jednostki zarówno przez czujnik pir, jak i panel led, ani gumową uszczelkę wokół płyty, to po prostu nieprawda. Użyję żywicy lub gorącego kleju, żeby zapieczętować luki w pir i panelu, i użyję trochę uszczelniacza w łazience w backplate, żeby był wodo-deszczowy. W sumie, miły, przydatny pir światła (gdy już został odpowiednio ugrzęznięty).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Właśnie otrzymałem produkt, ale chciałbym zostawić komentarz, adres był niekompletny, musiałem udać się do biura pocztowego, aby wycofać zamówienie, blisko nie zostało zwrócone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Te lampy słoneczne są praktyczne i działają doskonale. Światło jest ładne i jasne, a detektor ruchu działa idealnie. Absolutnie godny polecenia w tej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Wszystko w porządku, towary opisane. Szybka wysyłka, nieuszkodzona paczka, dobrze zapakowana. Urządzenie działa dobrze bez żadnych ukrytych wad i uszkodzeń. Polecam zdecydowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    To stało się naprawdę szybko. Dobry produkt. Jest mały, ale bardzo jasny. Testuję to i działa dobrze. Detekcja ruchu działa bardzo dobrze. Nie wiem jeszcze, co z energią słoneczną. Pada deszcz. Kupię jeszcze 2, a ty będziesz miał więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Nie byłem zadowolony z tego. Przybyła jak widać na zdjęciu. Działa, ale nie trwa przez noc. Zobaczymy, co się stanie latem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobra i niedroga oprawa z wystarczającą jasnością, aby oświetlić ścieżki. Działa doskonale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Działa idealnie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 512
    • Ft19 964
    • Ft2 989
    • Ft4 605
    • Ft5 612
    • Ft3 830
    • Ft6 646
    • Ft4 605
    • Ft4 605
    • Ft9 641
    • Ft11 517
    • Ft11 517
    • Ft8 827
    • Ft3 644
    • Ft4 605
    • Ft8 877
    • Ft9 306
    • Ft63 165