Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2020

    the order came quickly but the remote control is missing ........Please give me a solution. πολύ καλή περίπτωση ειδικά αν το βρείτε σε προσφορά...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Silne oświetlenie, solidna konstrukcja. Automatyczna praca. Wytrzymałość materiałów budowlanych i żywotność baterii będzie widoczna w czasie,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Bardzo jasna lampa, praca w porządku, 4 dzień do Rumunii, dobra jakość, a światło jest ugięte i bardzo ważne jest, gdy bateria jest śmierć można zmienić whit nowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Doskonała i świetna cena. Mam nadzieję, że to długie życie Dobry produkt świecący jak normalne światło zasilania dziedziczy pieniądze koszt 48 USD za sztukę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Bardzo ładna lampa, bardzo jasne światło, ma zdalne sterowanie, szybka wysyłka dobrej jakości za tą cenę spojrzeć na zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Szybka wysyłka, dobra jakość, dobre światło bardzo jasne i bardzo dobrze zapakuję trochę więcej dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Super lampa,światło jest bardzo jasne,wysyłka 5 dni do Rumunii,ma pilota, dobry materiał abs, ładny i dobry lampa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Lampa działa dobrze, mocne światło, są z pilotem, przyszedł bardzo dobrze spakowana, dostawa była szybka, bardzo dobra lampa i cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2020

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 038
    • Ft14 264
    • Ft18 039
    • Ft5 444
    • Ft17 358
    • Ft8 662
    • Ft8 606
    • Ft15 656
    • Ft4 082
    • Ft21 443
    • Ft3 986
    • Ft9 652
    • Ft20 082
    • Ft8 043
    • Ft3 711
    • Ft28 933
    • Ft6 124
    • Ft8 105