Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2020

    Dziękuję bardzo Dostarczenie przybyło szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Potrzebuje dobrego słońca. Wziąłem dwa, jeden z przodu i drugi z tyłu. Jeden widzi 4 godziny słońca (rano) drugi widzi 6 godzin (południe) 4 godziny po 2 godzinach widać spadek mocy światła. Ale druga pali się naprawdę dobrze i trwa prawie do rana. Ładny design, niezły produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Jakub
    PL
    06/11/2019

    overall quality is very good. inside the solar panel enclosure is 1 lion cell 5500mah. light is quite strong (I thought it will be worst, but it is very good). didn’t try it outside yet, so I can’t tell how fast it charges and how long it runs. I can recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Dotarło do mnie poprawnie i działa poprawnie. Chociaż nie znam ostatecznego czasu trwania, mam nadzieję, że będzie trwał, ponieważ zapłacona cena ma być wysokiej jakości i czasu trwania. Powinni obniżyć cenę trochę, chociaż cieszę się, że mogę oświetlić w nocy przejście i świeci się ciemnością, aż bateria się skończy i tak dalej każdego dnia. Mam nadzieję, że ci pomogłam, i to długo, nie spodziewaj się wielkiego światła reflektora, nawet jeśli robi swoje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2020

    Wygląda na solidną i wysokiej jakości. Naładowany w ciągu dnia i zapewnia kilka godzin oświetlenia w nocy. Nie zależy od ruchu, stałe oświetlenie po zachodzie słońca. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    it’s good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    To działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Jasne i miłe. Konstrukcja jest tylko dla 6 stóp wysokości lub nad głową, aby wyłączyć przełącznik panelu słonecznego podczas ładowania & włączyć włącznik w nocy. Maksymalnie 8 godzin czasu pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Kupiłem go cztery miesiące temu, włożyłem na klatkę schodową, i nadal działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 327
    • Ft8 389
    • Ft9 436
    • Ft2 722
    • Ft18 879
    • Ft2 794
    • Ft9 436
    • Ft3 142
    • Ft19 227
    • Ft5 240
    • Ft5 749
    • Ft4 892
    • Ft4 505
    • Ft3 899
    • Ft5 592
    • Ft3 294
    • Ft4 593
    • Ft6 218