Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2020

    Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Arrived on expected time window.Product as described, batteries entrance is a little stiff and I not sure if I can use triple AAA rechargeable batteries because I measure it and when light it have 5v~

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Nie zamawiałam tego dla siebie. Wydaje się, że działa, ale nie wiem jak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Ładny, samociemny zestaw do spawania masek. Kupiłem tani kask samochodowy jakiś czas temu, ale system ciemnienia był bardzo niepewny, prowadząc do częstych błysków łuku podczas jego używania. Kupiłem tę jednostkę, żeby wymienić tę gównianą. Przebadany krótko i wygląda na to, że to dobry pomysł. Łatwo wymienić dwie baterie AAA, które wolę od komórek monet sprzedanych w mojej starej. Te powinny być doładowane przez panel słoneczny, co oznaczało, że musiałem zostawić kask przy oknie w warsztacie, co było uciążliwe. Wolę trzymać kask w pudełku, gdy nie jest używany. Ta jednostka ma dzbanek czułości i opóźniacz do powrotu do czystego rozrządu ekranu. Zarówno działają dobrze, jak i konfiguracja do swoich preferencji jest prosta. Trzecia pula na wiodącym locie dostosowuje 'ciemność' ekranu aktywowanego i obejmuje włącznik/wyłącz. Można to zamontować z boku kasku w celu dostosowania w użytkowaniu. Nie próbowałem jeszcze spawać i użyłem tylko jasnej lampy i światła słonecznego, więc nie jestem pewien wytrzymałości filtra, ale zakładam, że jest to standardowa wartość od 11 do 13 i mniejsza moc do spawania gazu, cięcia plazmy lub szlifowania. Ogólnie wydaje się być dobrze wykonany i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Wszystko doskonałe i otrzymane przed datą, dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Nie mogę uwierzyć, jaka jest cena za tak wspaniałą technologię. Kupiłem tani kask spawalniczy w Aldi i automatyczne ściemnianie soczewki szybko się nie udało. Ceny w Sydney, gdzie 4 razy tyle zapłaciłem za kask. Potem zobaczyłem ten przedmiot i z pomiarów, pod warunkiem, że będzie pasował do mojego kasku. To doskonale, i jest o wiele lepszą jednostką niż oryginał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Otrzymała szybko, ale dotarła złamana! Zamówiłem jeszcze raz Drugi może przybyć w dobrym stanie... Opakowanie może kruszyć. Nie delikatnego nosiciela.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Fonctionne très bien, même sans pile. La lumière de l'électrode est suffisant pour l'alimenter. Il s'adapte parfaitement dans le casque à souder. Très bon produit et très satisfait.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$265.99
    • US$149.99
    • US$58.99
    • US$64.99
    • US$85.99
    • US$379.99
    • US$368.90
    • US$189.99
    • US$337.86
    • US$159.99
    • US$362.04
    • US$71.99
    • US$64.99
    • US$177.99
    • US$47.34
    • US$159.99
    • US$68.13