Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    Zasilane 5 metrów to za mało do sześciu amperów. Zużyłem trzech do 13-metrowego paska. Na wyjściu jest 120 watów, a nie 120. Nie używać mocy prowadzonej za pomocą tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Działa z zestawem domowym, ale nie certyfikowany. Tania i szybka dostawa. Recenzję tureckiej można obejrzeć na koncie YT Bora Smart Home.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Właśnie otrzymałem produkt opakowanie jest ładne i wszystkie mają piloty byłem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Sterownik nie ma problemu z połączeniem się z rodzimą aplikacją i działa tam dobrze, ale odmawia połączenia z domową aplikacją zestaw dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    To jest wspaniałe! Idealnie pasuje do zestawu domowego Apple'a. Bardzo się cieszę. Znalazłem małe trudności w konfiguracji produktu, moja propozycja to zrobić film i udostępnić go ludziom do oglądania, ponieważ instrukcje są skomplikowane. W każdym razie, polecam produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Pracować dobrze w HomeKit jak również w rodzimej aplikacji! Ustawienie mogłoby być prostsze, ale nic niemożliwego... W każdym razie to jest najtańszy kontroler HomeKit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Homekit desteği muhteşem bir şey.Piyasada bulunan aşırı pahalı led şeritlere saçma rakamlar ödemeyin.Sıradan her ledi homekit destekli ve akıllı hale getiriyor .Tereddüt etmeden alın.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo dobra szybka dostawa dziękuję urządzenie nie wyglądało jak wizualne że kobieta powinna być w męskim pokoju ti damski pasek końcówki do tego dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Ogólnie produkt jest świetny i działa dobrze z HomeKit. Kupiłem 3 i powiem, że pierwsza próba ustawienia była trochę wybredna, ale inne próby poszły znacznie łagodniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Te są świetne jak na tę cenę. Ustawienie jest trochę skomplikowane, ale działa i to jest najważniejsze. Do tej pory kupiłem 3 lub 4 takie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 793
    • Ft3 575
    • Ft3 575
    • Ft8 224
    • Ft11 802
    • Ft3 379
    • Ft5 427
    • Ft8 939
    • Ft16 095
    • Ft4 789
    • Ft3 094
    • Ft5 963
    • Ft3 575
    • Ft9 655
    • Ft5 006
    • Ft5 910
    • Ft5 721
    • Ft12 387