Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Tanie, ale praktyczne, użyć skroni na czole, aby być bardzo precyzyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Pudełko było blisko, ale termometr był nietknięty. Proste, szybkie, ładne, białe, tak jak zamówiłem, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    The device is portable, simple, accurate, and comes as pictured. It's powered by anything with a USB C port or with a USB C to A adapter if you have one. By default, it uses Celsius but, using the button on the back, you can change it to Fahrenheit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Wspaniałe urządzenie... Wystarczy podłączyć się do złącza USB C w telefonie i umieścić blisko czoła i temperatury podjęte natychmiast i wyświetlane na ekranie. Opcja wyboru temperatury C lub F. Nie wymaga aplikacji, mały i dyskretny. Tak samo dokładny jak mój pistolet do temperatury podczerwień.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Jest naprawdę szybki i już niedługo! Bardzo dobrze, jest mała rozbieżność, tylko trochę więcej, nie +0, 2 i -0, co mówi... Jak na razie, czas, który mi mierzono, pokazało to - 0.4 odchylenie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Małe i zwarte. Bardzo szybkie pomiary. Przestało działać na jakiś czas, ale potem wszystko wróciło do normy. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Termometr wygląda dobrze, teraz do çalarlo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Perfekcyjny i wysokiej jakości produkt! Otrzymałam produkt w ciągu 2 tygodni. Zawsze chętnie kupuję w Bangood! Dziękuję bardzo! | | | | | | | | | | | | | | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    To bardzo przydatny termometr. Jest tylko zasilany przez telefon i daje bardzo dokładne odczyty temperatury. O wiele lepszy niż termometr do broni. Tak łatwy w użyciu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Mała, kompaktowa jednostka. Niestety, mój telefon jest w Otterboxie, a złącze USB nie dosięgnie złącza telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 294
    • Ft4 235
    • Ft18 162
    • Ft5 446
    • Ft6 657
    • Ft3 660
    • Ft4 235
    • Ft4 326
    • Ft10 593
    • Ft19 675