Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(238)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(238)
    • 5 Star(214)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Dla mojego fiata to jest to, czego potrzebowałem.. Nie miałem wskaźnika temperatury ani tachometru, więc skończyło się idealnie.. To jest to, co pokazuje i robi to, co mówi..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Wiele ekranów do wyboru, wszystkie informacje są tam, GPS jest dobry. Łatwy w instalacji i konfiguracji. Dobry wygląd i jakość produktu. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Produkt jest doskonały, ale złącze usb płyty zostało uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    To moje pierwsze zamówienie od Banggood Co mogę powiedzieć Banggood jest świetna Ten produkt jest zajebisty Zajęło to zbyt mniej czasu niż zwykle wysyłane produkty z Chin W ciągu dwóch tygodni otrzymałem go Z dokładnym śledzeniem I świetny krok drzwiowy dostarczyć usługę Brak dodatkowych podatków i dodatkowych opłat Amy Gorąco polecamy sprzedawcę Dziękuję za wspaniałe doświadczenie po raz pierwszy Zamówię jednak dużo więcej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Bardzo ładnie, ale nie w oryginale. Jest to wersja podobna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Super szybka dostawa zamówienie z 23 listopada otrzymanie 12 grudnia Dzięki nie próbowałem jeszcze po wypróbowaniu go napiszę dodatkowe recenzje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Otrzymałem zamówienie w ciągu 2,5 tygodnia. Myślę, że to jest bardzo dobre. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ pochodzi z Chin. Opakowania są dobre. Produkt nie jest uszkodzony. Wykonanie jest dobre, a produkt jest piękny i atrakcyjny. Spełnia moje oczekiwania. Próbowałem i działa dobrze. Wie, co obiecują. Myślę, że to będzie przydatne narzędzie w moim samochodzie. Stosunek ceny do wartości jest odpowiedni. Mogę go polecić tylko każdemu, kto chce kupić takie urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Fantastyczny instrument dla Abarth Grande Punto pokazuje mi kilka przydatnych wartości, takich jak turbo ciśnienie 1,3 bara.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Excellent product, Seamlessly connected via OBD2. The screen quality is good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Wszystko świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$28.99
    • US$10.99
    • US$47.14
    • US$78.19
    • US$26.99
    • US$58.99
    • US$88.99
    • US$62.99
    • US$27.99