Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Wiele ekranów do wyboru, wszystkie informacje są tam, GPS jest dobry. Łatwy w instalacji i konfiguracji. Dobry wygląd i jakość produktu. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dla mojego fiata to jest to, czego potrzebowałem.. Nie miałem wskaźnika temperatury ani tachometru, więc skończyło się idealnie.. To jest to, co pokazuje i robi to, co mówi..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Fantastyczny instrument dla Abarth Grande Punto pokazuje mi kilka przydatnych wartości, takich jak turbo ciśnienie 1,3 bara.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Gayet kolay kullanim. kaliteli. görüntü net. ancak biraz geç tepki veriyor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Wszystko świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Produkt jest doskonały, ale złącze usb płyty zostało uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Mam już rzeczy, wszystko dobrze i bezpiecznie zapakowane. Niezłe zakupy na Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Excellent product, Seamlessly connected via OBD2. The screen quality is good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Bang for box if you don't have exact thermal gauges ECT. Plus its an obd scanner toonifnyou encountered dct.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    To był mój pierwszy zakup na Banggood. Ten przedmiot działa niesamowicie. Dostawy i usługi były 5 gwiazdek. Na pewno kupimy więcej. Bardzo szczęśliwy klient

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 799
    • Ft8 486
    • Ft11 283
    • Ft10 181
    • Ft22 822
    • Ft7 631
    • Ft16 926
    • Ft17 631
    • Ft4 486
    • Ft8 852
    • Ft32 090
    • Ft12 694
    • Ft6 715
    • Ft6 104
    • Ft2 464
    • Ft4 806
    • Ft11 988
    • Ft11 295