Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(202)
    • 5 Star(182)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2021

    To moje pierwsze zamówienie od Banggood Co mogę powiedzieć Banggood jest świetna Ten produkt jest zajebisty Zajęło to zbyt mniej czasu niż zwykle wysyłane produkty z Chin W ciągu dwóch tygodni otrzymałem go Z dokładnym śledzeniem I świetny krok drzwiowy dostarczyć usługę Brak dodatkowych podatków i dodatkowych opłat Amy Gorąco polecamy sprzedawcę Dziękuję za wspaniałe doświadczenie po raz pierwszy Zamówię jednak dużo więcej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Otrzymałem zamówienie w ciągu 2,5 tygodnia. Myślę, że to jest bardzo dobre. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ pochodzi z Chin. Opakowania są dobre. Produkt nie jest uszkodzony. Wykonanie jest dobre, a produkt jest piękny i atrakcyjny. Spełnia moje oczekiwania. Próbowałem i działa dobrze. Wie, co obiecują. Myślę, że to będzie przydatne narzędzie w moim samochodzie. Stosunek ceny do wartości jest odpowiedni. Mogę go polecić tylko każdemu, kto chce kupić takie urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Całkiem fajny, mały „HUD", kompatybilny z Audi A5 V6tdi 2012. Łącznie z turbodoładowaniem psi. Szybkość GPS, temperatura oleju, temperatura wody, napięcie akumulatora, RPM itp Działa świetnie, jechał dość szybko całą drogę, od USA do Finlandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Super szybka dostawa zamówienie z 23 listopada otrzymanie 12 grudnia Dzięki nie próbowałem jeszcze po wypróbowaniu go napiszę dodatkowe recenzje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Bardzo ładnie, ale nie w oryginale. Jest to wersja podobna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Ładny wygląd, dobry wyświetlacz i łatwa komunikacja z moim Toyota aygo mk1

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Ultra szybka dostawa, zgodny i funkcjonalny produkt. Kilka dostępnych języków, ale brak francuskiego, co w żaden sposób nie przeszkadza w użyciu, Polecam ten sprzedawca 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Niestety nie działa na moim Renault Clio 2008 1.6 16v wydaje się być niekompatybilny z gniazdem OBD 11 Czy ktoś ma jakieś wskazówki? Może to jakaś nowość!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Pakowane bezpieczne, dobrej jakości i bardzo przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Mam już rzeczy, wszystko dobrze i bezpiecznie zapakowane. Niezłe zakupy na Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$26.99
    • US$35.79
    • US$32.99
    • US$23.99
    • US$24.99
    • US$88.99
    • US$124.73
    • US$47.14
    • US$16.99