Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2022

    JK-B2A8S20P to dobry BMS.Lubię to, działa bardzo dobrze, ale po 4 dniach bez obciążenia, zużył więcej niż 2 Ah baterii. Szybka i bezproblemowa wysyłka. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Very Good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Możesz go obejrzeć na kanale informatycznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Wysłałem prośbę o zwrot, ponieważ ta pozycja nie będzie wspierać moich potrzeb. Jest nieużywany w oryginalnym opakowaniu. Kiedy wysłałem wniosek 3 dni temu, witryna powiedziała odpowiedź w ciągu 24 godzin?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    JK-B2A8S20P to dobry BMS.Lubię to, działa bardzo dobrze, ale po 4 dniach bez obciążenia, zużył więcej niż 2 Ah baterii. Szybka i bezproblemowa wysyłka. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    JK-B2A8S20P to dobry BMS.Lubię to, działa bardzo dobrze, ale po 4 dniach bez obciążenia, zużył więcej niż 2 Ah baterii. Szybka i bezproblemowa wysyłka. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Model:JK-B2A24S20P dotarł w dobrych warunkach w 19 dni. Muszę to teraz przetestować, dobry sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Właśnie otrzymałem go w dobrym opakowaniu 14 dni po zamówieniu. Model:JK-B2A24S20P. Teraz muszę go przetestować. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Jak pokazano dalej na stronie reklamy. Brak śrub końcowych lub wkrętów na baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Zadowolony z produktu i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.63
    • US$11.49
    • US$24.99
    • US$4.99
    • US$5.74
    • US$2.29
    • US$3.99
    • US$3.99
    • US$10.38
    • US$4.99