Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(633)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(633)
    • 5 Star(585)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    Ultra-kompaktowy minimalista zaprojektowany. Za łatwo wziął pięć kart. Jakość wygląda dobrze, nie wiem jak wytrzymać długi okres. Nie testowałem własności RFID. Metalowa rączka nienaruszona, sprawna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Świetnie. Klips do kasy jest tak mocny i chroni pieniądze. Jedyny zły. jest to, że nie ma spinacza do karty i musisz je wcisnąć palcem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Na zdjęciach jest gotowy od dwóch tygodni... Niesamowity materiał, idealny do ochrony twoich kart przed próbami klonowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo dobre dla tych, którzy mają wiele kart, jak mi bardzo trudno wziąć tylko jedną kartę, ponieważ kiedy naciskasz wszystko naraz musisz wyjąć wszystkie karty, aby można wziąć to, co chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Ładny portfel!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Chłopaki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Jakość uchwytu na karty bardzo ładna. Mam dodać 10 kart i łatwo dodać i używać. Szybka dostawa. Dzięki 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo dobrze, ale należy pamiętać, że trudno jest wyjąć tylko karty ze środka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Ekstremalnie praktyczne i funkcjonalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    To jest to, co obiecał, wszechstronne, ładne i praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 755
    • Ft3 384
    • Ft3 384
    • Ft3 045
    • Ft3 658
    • Ft5 755
    • Ft6 771
    • Ft5 755
    • Ft5 416
    • Ft9 480
    • Ft43 102
    • Ft2 152
    • Ft7 787
    • Ft5 231
    • Ft4 061
    • Ft4 061
    • Ft7 448
    • Ft5 080