Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(280)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(280)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2020

    Jest to dobry produkt, zwłaszcza jeśli Twój telefon ma 3,5 mm interfejs audio. Plusy - Działa zgodnie z planem i opisem - Może być używany z każdym urządzeniem audio, nie ma potrzeby posiadania BT lub innej częstotliwości radiowej. Osobiście musiałem użyć nadajnika BT 5.0, żeby podłączyć go do telefonu bez odpowiedniego podnośnika audio. Jest o wiele lepsze, wtedy słuchawka z wbudowanym akumulatorem i bez kabla, ponieważ nie jesteś ograniczony z żywotności baterii i nie musisz podłączać dodatkowego promieniowania ciepła/elektromagnetycznego do głowy. Wiem, że to powinno być nieszkodliwe, ale mam go za dużo w ciągu dnia, więc jakaś przerwa w nocy nie jest złym pomysłem - Jakość dźwięku jest przyzwoita. „Nie wielki, nie straszny, 3,7/5" - Pępowina jest bardzo ładna, nie czuję problemu z spaniem z nią przymocowaną do maski - Po pewnych regulacji jest bardzo wygodny i niezbyt ciepły do noszenia podczas snu - Używane materiały są dobrze dobrane. Mam inną maskę, a problem w tym, że staje się zbyt śmierdząca nawet po kilku użyciach, ponieważ pot źle wpływa na materiały. Ta maska jest dobra przynajmniej na tydzień. - Łatwe i szybkie suszenie zmywalne Wady: - Aplikacja dla Androida nie jest świetna. Ma bardzo podstawową funkcjonalność i jest w zasadzie mniej użyteczny, a następnie niektóre opensource i amatorskie alternatywy. - Rozmiar mógłby być lepszy. Mam stosunkowo dużą głowę (rozmiar UE 63), a maska w rozmiarze XL była dla mnie za mała (spodziewana, ale smutna). Łatwo było dodać kilka tkanin na własną rękę, nadal chciałbym, aby było więcej opcji wielkości oferowanych przez producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Ja po prostu amiii!!! Bardzo wygodny, świetny dźwięk, świetna jakość, nie kruchy! Włącz muzykę i odpręż się.Ameiii!! Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    Ho approfittato di uno sconto e quindi a meno di 10 euro è un “must have”. Ha il filo quindi il pro è che non hai onde che ti girano nel cervello, il contro è che ...c’è il filo. La musica si sente alta. Ricordo che è una mascherina da dormire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    Никакого отношения к Xiaomi не имеют. Датчиков никаких нет. Отслеживание сна с помощью приложения на телефоне. Оно будет работать и без этих наушников.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    fast delivery and well packed.I orderd a size M and it feels very comfortable when on. music sound is great and I don't think louder would be a good idea for one trying to sleep. very happy with the order. thank you very much and God bless

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Hi everyone I have purchased this item and below is my review, hope it is useful for future shoppers, so here it goes: Good appearance, though be careful with the size as mine is to short. The app is ok and with sufficient features and configurations. The improvement would be that it was more sound proofing on the ears from exterior noise since it offers no soundproofing on the exterior noise, maybe applying portuguese cork around the ear arera, so that it could work as soundproof headband too. Despite that and the price you pay, if suits for the purpose of utilizing it whilst traveling. It could be better but it is not bad, and again the price you pay is what you get. Also it could have a way to detach the earphone wire since if you want to sleep and turn around you will always have the wire coming out of the headband. Good quality value for money gadget Happy shopping to you all and always remember that on the other side of the purchase there are people working hard and cheap...always respect people's work has they respect you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    The quality of the item is much more than I thought! I am very pleased with this article. The sound quality is good, it is incomparable better than any headphones you can use during your sleep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    Güzel ürün Rahatınıza düşkün biriyseniz tavsiye ederim uykunuzda müzik dinliyosanız tavsiye ederim güzel en azından ne yaptığınızı öğreniyosunuz uykunuzda ona göre ayarlarsınız tavsiye ederim parasını hakediyor.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Устройство интересное. Из минусов - пока не понятно что с датчиками, такое ощущение что датчики работают некорректно. И нельзя свою музыку в приложение вставить (опять же субъективно, может просто не нашли). А так идея хорошая, звуки костра, дождя и прочее очень засыпательные, ткань приятная, маска сидит хорошо, не сползает и не мешает. Доставка - звери!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Ładny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$235.61
    • US$602.90
    • US$225.49
    • US$172.44
    • US$70.44
    • US$38.10
    • US$24.24
    • US$12.99
    • US$24.24
    • US$32.19
    • US$20.78
    • US$15.99
    • US$24.24
    • US$9.23
    • US$11.49
    • US$50.59
    • US$50.81
    • US$21.93