Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Tak, są całkiem przyzwoite. To nie są stare ekrany, ale szczerze, kogo to obchodzi. Używasz ich do latania dronami z prędkością 60 km/h kogo to obchodzi, że czarni nie są tak ciemno jak oled. O nieee, to mnie rozbije. Zbudowany w moduł różnorodności jest w porządku Przeleciałem przez moją wioskę, siedziałem w moim salonie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Szkło bardzo dobrej jakości, należy zauważyć, że plastik jest dobry, bardzo dobry odbiór, dobre ekrany i dobre ipd i regulacja dioptrii. Nagrania DVR są bardzo dobre przy 60fps. Fan trochę hałaśliwy, ale bardzo mocny i doskonale regulowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Naprawdę niesamowite Google świetna jakość u nie może pójść źle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Whatever I tryed I can not focus on entire screen, only part of screens are in focus. Reading the OSD info almost impossible. I do not reccomend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    I was worried I'd get the version 1 30fps framerate because thats what it says on the description. But they shipped the V2 so no complaints. Very good goggles!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Nice finish quality and a feeling with it on the head. I moved from EachineEV800d. But the first experience was a bit disappointing. If these goggles, which are 5 times more expensive are also 5 times better than cheap boxes? For sure not. Not even 1.5 times more. With such small displays, I feel like I had a better experience with Eachine. Gladly, I got them at a discounted price so not a big loss. I think I will get used to them soon and hope I will meet more benefits than I see now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Doskonałe gogle używam ich cały czas od uzyskania.Odbiornik szybkiego mix jest wielki multipathing jest znacznie zredukowany latanie przez drzewa itp i DVR jest również świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Amzing gogle, jeśli nie potrzebujesz oledu. Super rozdzielczość i wiele opcji do niej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2022

    W Rosji minął miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2022

    To było o wiele lepsze niż gogle pudełkowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$399.00
    • US$13.50
    • US$131.99
    • US$65.99
    • US$120.99
    • US$62.99
    • US$19.99
    • US$18.59
    • US$31.50
    • US$239.00