Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2022

    Szkło bardzo dobrej jakości, należy zauważyć, że plastik jest dobry, bardzo dobry odbiór, dobre ekrany i dobre ipd i regulacja dioptrii. Nagrania DVR są bardzo dobre przy 60fps. Fan trochę hałaśliwy, ale bardzo mocny i doskonale regulowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Nice finish quality and a feeling with it on the head. I moved from EachineEV800d. But the first experience was a bit disappointing. If these goggles, which are 5 times more expensive are also 5 times better than cheap boxes? For sure not. Not even 1.5 times more. With such small displays, I feel like I had a better experience with Eachine. Gladly, I got them at a discounted price so not a big loss. I think I will get used to them soon and hope I will meet more benefits than I see now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Naprawdę niesamowite Google świetna jakość u nie może pójść źle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Jestem całkowicie rozczarowany zarówno tymi goglami, jak i wsparciem Banggood. To miała być moja pierwsza para okularów. Jeśli nigdy nie doświadczyłeś tego typu gogli, uważaj, że możesz łatwo źle ocenić znaczenie dwóch czynników: FOV i IPD. Większość modeli Skyzone ma regulację IPD 58-71mm. Moja rada to zmierzyć się w lustrze przed zamówieniem, ponieważ myślałem, że jestem całkowicie przeciętnym facetem tylko po to, aby odkryć, że jestem nieco poniżej 58 mm po otrzymaniu mojego zamówienia... Nie wydaje się to zbyt wiele, ale jest prawie nie do latania ze względu na zduplikowany obraz. Ponadto, uważaj, że 39° FOV jest bardzo wąskie! Może to mieć sens dla kierowców lub freestyle'ów, którzy chcą zobaczyć cały obraz bez konieczności poruszania oczami, ale dla zwykłych ludzi, którzy po prostu lubią latać i chcą mieć doświadczenie, nie jest to dobre. Nawet jeśli jakość obrazu i odbiór Rapidmix są na innym poziomie, mam o wiele lepsze doświadczenie z moimi starymi, tanimi goglami. Ponieważ głównie zajmuję się filmowaniem wokół drzew, muszę wyraźnie zobaczyć małe detale, takie jak liście i gałęzie, ale obraz SKY04L jest na to za mały. Na koniec, myślę, że otrzymałem wadliwą jednostkę. Odpowiedni obiektyw wydaje się nierówny i nie można skupić się na całej powierzchni w tym samym czasie. To trochę podejrzane, ale starałem się zrobić zdjęcia, żeby to opisać. To jest krok w stronę Banggood. Ciągle prosili mnie o film, żeby pokazać im problem, ignorując fakt, że fizycznie niemożliwe jest sfilmowanie tego, co ludzkie oko powinno widzieć wewnątrz obiektywów... Wymieniłem z nimi kilka wiadomości, wartych skeczu Monty Pythons. W końcu, w zależności od tego, gdzie mieszkasz, nie możesz mieć nawet prawa do wypłaty, ponieważ to tyle kosztuje, aby wysłać rzeczy z powrotem do Chin. Teraz nie mam wyboru, niż odsprzedać go samemu, mając nadzieję, że znajdę kogoś, komu nie przeszkadza właściwy obiektyw... Pozwolę ci wyciągnąć własne wnioski...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Tak, są całkiem przyzwoite. To nie są stare ekrany, ale szczerze, kogo to obchodzi. Używasz ich do latania dronami z prędkością 60 km/h kogo to obchodzi, że czarni nie są tak ciemno jak oled. O nieee, to mnie rozbije. Zbudowany w moduł różnorodności jest w porządku Przeleciałem przez moją wioskę, siedziałem w moim salonie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Очки работают, все отлично. Главный недостаток - квик гайд и больше нет никакой информации нигде. Пока еще не смог скачать записанное видео DVR(в инструкции нету инфы, а флешка не хочет читаться на маке и линуксе).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    I was worried I'd get the version 1 30fps framerate because thats what it says on the description. But they shipped the V2 so no complaints. Very good goggles!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Bardzo dobry, pierwsze gogle, jakie kiedykolwiek kupiłem, nie widzę potrzeby aktualizacji przez bardzo długi czas. Jedynym minusem jest to, że jest dość tani plastik, byłem bardzo podekscytowany i złamałem jeden z klipsów do blachy, nadal działa. Bardzo polecam te.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Wszystko zgodnie z opisem, działa świetnie, zasilany jest z 6, jak bez problemu, a także z USB C. Odbiornik działa dla mnie, chociaż to moja pierwsza para google, nie mogę porównać z czymś innym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Niesamowite gogle, które nie pozostawiają niczego pożądaniu. Są lekkie, małe, mają doskonałą jakość obrazu, a ich zasięg jest niesamowity. (Do tej pory przetestowałem tylko gogle z antenami magazynowymi i nadal jestem pod wrażeniem) Powiedziałbym, że są warte swojej ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$16.59
    • US$55.99
    • US$16.71
    • US$19.90
    • US$64.99
    • US$21.64
    • US$11.54
    • US$89.99
    • US$150.90