Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Ogólnie mogę potwierdzić tylko dobre recenzje. Również logistyka i wsparcie BG działają bardzo dobrze. Język domyślny jest chiński, ale można przejść na angielski przez menu OSD (chiński podręcznik może być łatwo przetłumaczony przez Google Lens). Potrzebny jest także lokalny adapter (lub kabel wtykowy). Dołączony jest kabel DP i można osiągnąć 10 bitowe kolory przy max 144hz lub 8 bitowych kolorach na max 165hz. Na koniec nie zapomnij włączyć FreeSync i ustawić Eco>Game HDR >Auto w menu monitora, jeśli chcesz włączyć FreeSync AMD poprzez ustawienia karty graficznej. Wady: W moim przypadku nie znalazłem folii ochronnej i są dwie małe białe kropki na dwóch wysokich kątach (sx i dx) panelu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Kupiłem ten monitor, który woli go odysy Samsung G5, wszystko działa idealnie i wydaje się być dobrej jakości. bardzo dobra hdr i najwyższa częstotliwość odświeżania, aby skorzystać z ps5, Przeciw: Wysłanie go zajęło prawie tydzień, potem dostawa zajęła tylko 4 dni. Wtyczka nie jest włoska i nie ma adaptera. Podsumowując, będę musiał go w pełni testować, ale na razie wydaje się to być świetny zakup!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Pierwsze myśli. Po 1 tygodniu stosowania, doskonała reakcja i kolory. Kąt widoku również górny poziom. Struktura mądrze jego stabilne, a sam monitor nie rusza się nawet jeśli potrząśniesz stół trochę. Umieściłem 4 gwiazdki tylko dla blasku na dole panelu. Jest tam od samego początku. Powinni lepiej przetestować swoje monitory w Skyworth. Sam blask nie stanowi problemu w większości kolorów, ale jest irytujący, gdy pokazuje czarne lub głębokie kolory. Chociaż powinienem był zwrócić monitor z powrotem, ponieważ gwarancja go pokrywa, będzie to bardzo czasochłonne i będę musiał go naprawić sam (jeśli to możliwe). Jednak polecam go, ponieważ jest to dosłownie bezbłędny monitor, jeśli chodzi o prędkości i rozdzielczości. Zdecydowanie najlepszy monitor w tej gamie pieniędzy (kupiłem go za 262 Euro).

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo dobrze zapakowany, świetny monitor jak w reklamie. Bardzo lekkie bez wsparcia. Mam go w górze Vesy i wygląda świetnie. Krawędzie mogą być mniejsze, ale za cenę, jaką dostałem za te specyfikacje, nie narzekam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Towar został dostarczony szybko. Monitor i jego parametry są naprawdę doskonałe w tej cenie. Wadą jest to, że monitor nie jest dostarczany z połączeniem EU. Sprzedawca nie podaje, jakie jest połączenie z monitorem. Polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    W porządku, monitor jest tutaj, ale chciałbym powiedzieć kilka słów o ludziach, którzy dostarczają towar, to świnie!!! W chwili, gdy przyszli, nie było mnie w domu i po prostu zostawili monitor w Bogu!!! Tylko na bagnach rozumiesz!!!! Gdyby sąsiad jej nie widział i nie wziął do siebie, przemokłby do mikroobwódu, a przy okazji na stronie DHL umieściłem nazwisko sąsiada, ale oni na to nie patrzą. To bardzo smutne, że są tacy nieodpowiedzialni ludzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dzień dobry, dostałem dziś towar. Jestem bardzo zadowolony. Gniazdo przyszło zamiast UE - Nas towary były w porządku. Polecam ten monitor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Spektakularny monitor. Szybka dostawa. Jakość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Przyjechał za 10 dni, licząc połowę jako urlop. Bezbłędny panel przy dużych kosztach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Wino w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft135 232
    • Ft69 187
    • Ft78 622
    • Ft62 268
    • Ft75 477
    • Ft50 317
    • Ft132 087
    • Ft59 752
    • Ft48 744
    • Ft7 262