Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Trochę farby, inav FC i trochę czasu później, a to, co będziesz miał, to dość przyzwoita ulotka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Zajęło mi jedno popołudnie, aby zakończyć montaż PNP (potrzebuje trochę klejenia) i wynik jest bardzo satysfakcjonujący! Samolot daje bardzo płynny lot, doskonały dla trenera! Zdecydowanie stosunek jakości do ceny (kupił go około 60$), polecam go gorąco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Szybka dostawa i dobre pakowanie, jak na razie tak dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Very good plane. PNP version is missing the foam glue. Everything else is there.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Szybka dostawa i wygląda w porządku ✅✅✅✅✅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Jeszcze nie zbudowany, ale ogólna jakość nie wygląda źle!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Laurie
    AU
    05/05/2020

    Zacząłem przegląd na rcgroups.com zatytułowany „MD-Tech Pterosaur 1400 EPO 4 Channel Trainer". Niestety nie byłem w stanie nim latać ze względu na ograniczenia COVID, ale dokonałem przeglądu na podstawie projektu, prawdopodobnej przydatności jako trener, jakość komponentów, łatwość budowy itp. Na tych środkach jest całkiem nieźle. I, co dziwne, wyszedł z 730g gotowy do lotu z akumulatorem 3S o pojemności 1480mAh, nieco lżejszy niż mówi Banggood. Myślę, że nawet z 2200mAh 3S nie dojdzie do wagi, jaką podają. Więc myślę, że będzie to miły, pływający, powolny lot. Mam wersję PNP, ale jest sporo montażu potrzebne nawet do tej wersji. Nic trudnego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    This is my second one of these planes. They are great planes to fly and handle really well. You can slope soar with these and they also handle pretty well in windy conditions. This is the plane I learnt to fly with so my first one has taken a bit of a beating but still flys well. I purchased the second one to fly and I will now use my older one as a spare parts plane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Kupiłem 3 zestawy dla moich kumpli, jeden zbudowany i już latający... Zestaw ma małe problemy, tak samo jak podręcznik. Nic poważnego, ale z możliwością poprawy. Początkujący/pierwszy raz mogą mieć problemy, jeśli nie będą nadzorowane przez doświadczonych budowniczych lub ulotki. Np. nie ma informacji o rzutach powierzchniowych. Jedyną rzeczą, którą naprawdę nie lubię jest silnik & prop combo: albo śmigło lub wirnik powinien być CCW, aby zapobiec niebezpieczeństwie zluzowania. Zaciskanie wirnika siłą nie wydaje się właściwe. Ale kiedy budowa się zakończy, samolot nagradza wielkim zdolnościami latania. Bardzo stabilny, lata prawie sam i żadnych tendencji do grania napiwków! To tylko obniża nos i ciągle się porusza. Bardzo dobry samolot dla początkujących w nie do pobicia cenie! *A teraz jest nawet tańszy niż tydzień temu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    - Nie. Po pierwsze: namieszałem w śrubę, albo nie został dostarczony. Druga sprawa, że ta długa rzecz, która łączy główne ciało i ster i w ogóle - nie pasuje nawet do mocowania... To było strasznie frustrujące wystawić wszystko i usunąć wiele części tak, że jakoś pasuje.... A potem musiałem wyciąć trzy drewniane rzeczy, które wchodzą z tylnej części rury... Z tego powodu, że w opisie muszę najpierw przykleić, a potem założyć drewniane rzeczy.. To niemożliwe. Przynajmniej w mojej wersji nie.. Cóż, jeszcze nie poleciałem. Jeśli leci normalnie, za cenę (bardzo dolną cenę kupiłem) to jest ok. Miałem wiele ogromnych problemów, ale zawsze było rozwiązanie, nawet jeśli było to frustrujące i trudne. Możesz przeczytać i pomyśleć przed zakupem. Baw się dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft57 041
    • Ft14 510
    • Ft45 013
    • Ft23 754
    • Ft31 076
    • Ft46 246
    • Ft8 898
    • Ft27 130
    • Ft27 746
    • Ft9 247
    • Ft87 602
    • Ft96 149
    • Ft27 438
    • Ft11 747
    • Ft30 561
    • Ft141 374
    • Ft23 430
    • Ft3 200