Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(286)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(286)
    • 5 Star(264)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2020

    Samolot leci idealnie z komórką 1500mah. Pod warunkiem, że rekwizyt jest w porządku, wyciąga 13ampów, 6x4.5 19ampów, kontroler prędkości ogrzewa się przy 5x5. Skrzydełka nie przyklejone i nie ufają spinaczom, przyklej je. Powierzchnia baterii zbyt mała i uporządkować okablowanie wokół serwerów

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Po odpowiednim rozstawieniu samolot leciał jak sen. Umiarkowana prędkość, która jest zdolna do pętli i toczenia w rękach pilota pośredniego. Lepszy rekwizyt na pewno by to przyspieszyło. Wolny lot jest idealny i zabawny. Ślicznie ślizga się przez długi okres. Samolot przyleciał ze złączami Deana, ale zdjęcia i zalecany akumulator sugerują xt60. To było rozczarowujące, ale przylutowaliśmy xt60 na esc i działa świetnie. Ogólnie, bardzo zadowolony z tego samolotu za cenę. Uwaga: ramiona Aileron Servo są schowane do skrzydła w celu transportu. Trzeba je usunąć i przestawić przed przyłączeniem prętów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Samolot przyleciał nieuszkodzony po tygodniu, pomimo tego, że był na wolności bez materiału izolacyjnego w pudełku. Cena, wraz z Zdeerabattem była nie do pobicia. Dobrze Plastikowe wsporniki prętów na klapach robią wątpliwe wrażenie, zostały zastąpione częściami ubitego MPX. Tak jak Anlenkdrähte, ponieważ oryginalne są za krótkie na zaciski MPX... Materiał z pianki jest przetwarzany w sposób czysty. Silnik jest lekko skośny - to musi być tak??? Zamówiono śrubę o wymiarach 5x5x5 3 - ostrze jako alternatywę dla oryginalnego rekwizytu. Dodatkowy przewód powietrza chłodzącego został zainstalowany na nosie dla regulatora. Z dwoma servo ramiona były źle przykręcone o 180 stopni - nie tak dobrze. Wnęki w skrzydłach, z drugiej strony, tak, że róg serwo może zostać odkręcony. Przynajmniej wszystkie serwo działają. Tył wygląda trochę niestabilnie. Pierwszy lot jest w toku. Jestem podekscytowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Hi, I received the glider yesterday. Can you please help me the following 1. I need the glue to fix the stabiliser, no glue in the pack. 2. How can I fix the flaps, elevators and rudder, no screws and bases to sit the servo horns? photos attached Regards, Win

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Przybył w dobrym stanie, ładny szybowiec z napędem w cenie budżetowej Kons: Ramiona Servo zainstalowane niepoprawnie i działające w zły sposób (tj. ramię aileronowe próbujące obrócić się w górę przez skrzydło zamiast pod nim. Ramię/róg steru próbujące przecisnąć przez bok samolotu) Rogi kontrolne dla powierzchni kontrolnych są bardzo tanie. Albo je wymienić, albo dodać superglue, jak się rozleci, nawet przed testem. Nie można używać rzutów kontrolnych, ponieważ pchacz ele/ruder się zgina, a bezpiecznik zgina się/skręca z powodu ciśnienia. Niewiele miejsca do montażu w lontach, wsadziłem moduły Rx, wysokościomierz i baterię w głąb bezpiecznika za serwo's i włożyłem nadmiar drutu pod drewnianą podłogą. Udało się również wcisnąć mój UBEC pod drewnianą podłogą, co również pomogło zaoszczędzić na przestrzeni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Przybyli brakujące części lub uszkodzone, a obsługa klienta Banggood na najwyższym poziomie zajęła się kwestiami. To nadal świetne samoloty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    all good nice plane recommended, only one thing is one push rod missing but it's not big deal thx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Doskonały 4 kanałowy samolot dla początkujących i przerywanych ulotek. Dobry ztw 30A esc, więc możesz użyć baterii 3S 1500 - 2200 mAh. Łatwy w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Przybył w doskonałym stanie. Świetny samolot i łatwy w montażu. Jedyne co potrzebne to klej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Super model 👍👍👍 śniadanie za 4 dny 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 454
    • Ft49 344
    • Ft30 513
    • Ft23 423
    • Ft27 244
    • Ft14 892
    • Ft71 145
    • Ft20 626
    • Ft138 814
    • Ft45 454
    • Ft32 478
    • Ft34 812
    • Ft34 613
    • Ft48 251
    • Ft26 417
    • Ft78 410
    • Ft24 216
    • Ft82 167