Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Price-performance winner!!! Loving this plane. Bought the kit and really happy with it (advanced beginner). Did not install landing gear, it is quite heavy. Got a nice M6 Design tuning for it, so it is even an eyecatcher now. Very powerful, very light, able to fly slow. Does basic aerobatics. Also good gliding performance. I do recommend this one. Sold my EasyStar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Produkt dotarł idealnie, wszystko poszło dobrze. Dziękuję!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Brednie z Bangutu wysyłali vitillary zamiast samaleta i nie chcą вазрощять Dengi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Jeszcze nie zbudowany, ale ogólna jakość nie wygląda źle!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    To wspaniały mały samolot. Budowa jest prosto do przodu, jednak upewnij się, że zainstalujesz drewniane oprawy rurkowe przed mocowaniem ogona, jak trzeba je wsunąć i nie można po jego nałożeniu. Również pręty do pompek były przecięte zbyt krótko, więc nie mogłem ich użyć. Latanie mądrze to stabilny trener, który może poradzić sobie 15-25 km podmuchów i zapewnia miły czas lotu na 3S 2200Mah. Nie ma żadnych napiwków widocznych, więc to bardzo wybaczające dla nowych hobby.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Wszystko ok brakuje udowodnij to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Zestaw pchaczy wielkiej wartości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Szybka dostawa i niskie ceny. VAT jest już wliczony w cenę, więc nie masz już żadnych dodatkowych kosztów. Po prostu najlepsza strona do tworzenia modeli sterowanych radiowo, ogromne sortowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Zamówiłam 3 takie, wszystkie są z błędnymi pchaczami Aileron & tylny pręt podwozia. Używam swoich. Łatwe do złożenia. Instrukcje nie są właściwe. Miej cierpliwość, będziesz jej potrzebował do tego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Nieźle jak na cenę. Instrukcje nie takie świetne, ale mają kolorowe obrazki. Aileron wciska pręty niepoprawnie, użyj własnych prętów & linki, a nie tych małych plastikowych. Pręt koła ogonowego niepoprawny, stwórz własny!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.99
    • US$125.99
    • US$195.18
    • US$271.41
    • US$169.00
    • US$150.14
    • US$91.99
    • US$190.89
    • US$180.17
    • US$265.64
    • US$136.84
    • US$69.99
    • US$89.90
    • US$72.90
    • US$138.59
    • US$138.59
    • US$137.99
    • US$29.89