Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Pięciogwiazdkowy samolot z silnikiem 0 gwiazdkowym. Miałem te same problemy z F3A. Jestem zaskoczony, że nikt tak nie mówi. Założę się, że nawet nie sprawdzili, czy można zamontować silnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Paczka dotarła za 4 dni do Belgii... Opakowania spełniające wymagania tego typu opakowania. Świetny samolot, łatwy do jazdy i latania. Bardzo duży słaby punkt... Podwozie się zapina. Części plastikowe są bardzo kruche i szybko łamią się nawet w bardzo miękkich lądowaniach. (Jestem dobrym kierowcą:O). Dlatego wzmocniłem go w następujący sposób: - Boczny kadłub włókien żywicznych - Dodano aluminiową płytkę 10x2, aby usztywnić całą śrubę i klej, a tym samym zastąpić oryginalne plastikowe zapinki. Bezpośrednio zainstalowałem większe koła, nasz pas startowy był trawiasty, nigdy nie mógł ruszyć z oryginalnymi małymi kołami. Oprócz tego, jest to bardzo dobra maszyna, która może być latana w dowolnym momencie, a nawet przy wysokich wiatrach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Szybka wysyłka przybyła w 6 dni pakiet idealnie nietknięty, doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2018

    Unlike a lot of other 3D planes, this is a great looking plane. In addition, the foam cut and fit are exceptional. Everything assembled like a dream. Other pros: - Main wings detachable with screw over carbon tubing for easy transport. - Large area for lipo and electronics. - Strong EPO foam. - Stong Motor Mount. Weaknesses: - Strong & stiff landing gear (carbon strip) but weak mount. Due to very stiff landing gear, hard landing will strip out the landing mount attached to the fuselage. Mine was destroyed on the first hard landing. Working on a stronger mount. - Not really a weakness but the motor mount is purposely pointed a little downwards and to the left. Hence, direction of prop rotation is critical. Props have to be counter-clockwise. I've flown with both prop directions, and the difference is night and day. Overall, a fun, great looking plane but the landing gear mount needs to be stronger.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2018

    This is the easyiest kit I have ever build exerything is pre installed all the surfaces and the fulslage has pre installed carbon fiber in it. Took an hour to build without electronics weight is 390 grams without any electronics or prop. I am going to setup it with 4s and AUW should be around 730-740 grams. I am very happy about this one its a real bargin for that price. Thanks

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2019

    퀄리티가 높네요 20일 만에 도착

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2019

    Packing status is very bad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Kocham ten mały samolot. Naprawdę stabilny lotnik przy niskich stawkach i prawdziwa ulotka 3D w pełnym tempie. Latam na 4S i mam około 9 minut lotu aerobatycznego. Próbuję 5S, ale na ziemi próbne mocowanie silnika odłamało się, a moc fabryczna nie jest wystarczająco silna przy tej mocy! Kupię ponownie, dzięki BG.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Bardzo dobry samolot z 2217 1100kv 40A esc 10.3.8 śmigłem 3s 11.1v 1500mAh do 2200mAh, Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Dobra obsługa i bardzo ładny produkt. Pięć gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 128
    • Ft71 920
    • Ft39 624
    • Ft42 769
    • Ft32 626
    • Ft71 555
    • Ft12 709
    • Ft75 188
    • Ft25 846
    • Ft10 860
    • Ft22 012
    • Ft26 987
    • Ft26 358
    • Ft27 016
    • Ft35 057
    • Ft20 125
    • Ft25 157
    • Ft10 033