Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    wartość dla pieniędzy, odpowiednia dla początkujących, T płyta może użyć nieco bardziej elastycznych części z kyosho mini z, spróbuje również umieścić PN 70 obrót pędzla, aby sprawdzić, czy może działać nieco szybciej, ale ze standardowego silnika jest wystarczająco dobry. Spróbuje również zamontować cyfrowy mikroservo 5g, aby sprawdzić, czy jest szybszy od standardowego serwera.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Ten samochód jest mały i szybki. Jakość jest w porządku, wszystko pasuje i działa gładko. Powinieneś tylko zmienić łożyska z tworzywa sztucznego na prawdziwe łożyska. Bateria nie jest wliczona w cenę. /potrzebne XAA i 4xAAA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Maszyna wygląda bardzo dobrze i wygląda prawie jak mini-z, gdyby nie zewnętrzny serwo, który nie jest wadą, ale pożądaną alternatywą, która ma zalety brzmienia. Maszyna działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Fantastyczny samochód! Świetny dla każdego, kto chce rozpocząć 1/28 wyścigów samochodów turystycznych na budżet. Servo jest szybkie i precyzyjne. Ma też żyroskop, więc nie wyjdzie tak łatwo. To bardzo przyjazne dla początkujących. Ten jest z szerokim przodu, więc obsługa jest lepsza, bo namierzanie pasuje do tyłu. Nie ma innej części w pudełku. Tylko samochód i nadajnik. Brak części do zmiany szerokości przedniej. Jest też z plastikowymi krzaczkami. Więc może zechcesz go ulepszyć. Łożyska mają wymiary 4 z 2x6x2,5mm i 3 z 3x6x2,5mm. Radio nie jest najlepsze. W środku jest jakaś strefa śmierci i protokół nie jest znany, więc nie wiem, czy inne radio będzie się z tym związane. Zasadniczo jest to Mini-Z w konfiguracji LM. I w tym przypadku, Toyota GT-One będzie pasowała idealnie. Jedyny problem, jaki mam, to brak jednego przedniego spinacza do zawieszenia, więc musiałem użyć zapasowego z mojego Mini-Z.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    great mini z alternative. love the chasis will need some work when you get it. the servo horn gets stuck have to shave down the casing. once you get it running smoothly. it performs very well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Jeszcze raz, dobry towar

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Produkt dobry...jakość dobra...bang dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Super Auto für für denn Preis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Wspaniały mały samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 335
    • Ft15 828
    • Ft43 838
    • Ft24 438
    • Ft22 114
    • Ft4 916
    • Ft31 039
    • Ft5 621
    • Ft44 343
    • Ft3 930
    • Ft33 376
    • Ft5 044
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft24 284
    • Ft15 074
    • Ft15 074
    • Ft33 756