Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2021

    Bardzo ładny artykuł, dotarł w rekordowym czasie... DZIĘKUJE SIĘ. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Bardzo dobry produkt jestem bardzo zadowolony z produktu i ze sprzedawców są z Gratulacje BÓG BÓG BÓG BŁOSNY vcs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Bardzo dobrej jakości produkt.. Dziękuję, Bango

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    Excelente littleSax, me llego bien. Hay que aprender a sacale el sonido como cualquier otro instrumento; una textura a saxo. Las intruccines son simples pero hay información en Internet. Yo lo pedí junto a un xaphoon ya que ambos estaban en promoc´ión y me llegaron juntos en un solo paquete.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2019

    thx, great sound, great materials, excellent choice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2016

    My little sax comes in white... The sound is perfect, very, very nice and comfortable to play. I wanted the black one, but it comes in white.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    This is the real and original HiXing LittleSax (Fuzhou LittleSax), model A4102|Key-C (left on picture, with the metal ring), unlike the out of tune fakes (right, without the metal ring). If you have one and it doesn't have a metal ring (and has a detachable alto sax mouthpiece), it's a fake, and that's why it's completely out of tune. Oddly, the processing is worse than the fakes – the mold and finger holes are rough. The mouthpiece doesn't seem detachable, but that doesn't matter much, because it's not a standard size. Comes with a cloth bag, and 6 fairly low quality HiXing 2.5 reeds. The mouthpiece is more similar to the Xaphoon mouthpiece: bigger and thicker than a clarinet or sax mouthpiece, which I do not like. It's hard to play in tune. I would not recommend this instrument for a beginner – get a Bb clarinet or chalumeau instead.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Produkt dotarł nietknięty, nie kroi zbyt wiele, jeden popękany, lepiej kupić pro dla lepszego dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobrze,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2016

    Io che suono il sax (quello vero) ho qualche difficoltà ad adattarmi a questa imboccatura ed a fatica emetto qualche suono. Mio figlio, che non ha mai suonato nulla, riesce meglio di me. E' giusto precisare che lo strumento è in C quindi diverso anche per questo. Tra un flauto dolce e questo ... meglio questo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$15.59
    • US$18.47
    • US$20.78
    • US$14.59
    • US$18.47
    • US$11.54
    • US$45.99
    • US$34.64
    • US$21.93
    • US$26.55
    • US$345.35
    • US$21.93
    • US$30.02
    • US$23.09
    • US$64.67
    • US$35.79
    • US$25.40