Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good product(130)
  • good price(73)
  • good quality(48)
  • fast delivery(22)
  • good protection(11)
  • poor quality(9)
  • comfortable to wear(7)
  • good condition(5)
  • good seller(5)
  • heavy use(2)
  • Wszystkie recenzje(1557)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(4)
    • 5 Star(4)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-27 03:49:56

    buon prodotto! la respirazione è disinvolta non avviene forzatamente. per l'effetto sui gas no saprei bisogna provare a lungo termine ma co le polveri funziona bene!

    Komentarze (3)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-23 09:43:51

    Masks wygląda i działa dobrze. Wszystko w oryginalnym opanowaniu. Jedynie pudełko podczas transportu zostało trochę pogniecione, ale nie miało to wpływu na zawartość. Towar zgodny z opisem. spełnia swoją funkcję. Szkiełko okularów zabezpieczone matową folią. Po pierwszym użyciu jestem zadowolony. Polecam.

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-17 03:36:34

    Отправлена через 8 дней. Доставлена почти через 2 месяца после покупки. Качество хорошее, но не отличное. Уплотнитель действительно похож на силиконовую резину, имеет несильный кислый запах. С размером маски я немного не угадал. Взял размер L по привычке, оказалась чуть большевата.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-23 10:35:33

    Надеялся,что неплохая маска,но в результате-игрушка ,не более.Для реальной защиты слабовата.Да и дышать тяжело,при этом еще и клапан"похрюкивает".Вместо стекла пластиковая вставка.которая при втором использовании начала активно выпадать из оправы,да и запотевает она не слабо.Сказать,что

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-29 20:29:21

    Not effective for gas protection in the eyes area, there are "ventilation" holes on the top of it and level difference in between nose protection rubber and eyes protection rubber lives a gap through where gas will get in, even though I had it so tied that my nose hurts. To me there is no point in having the eye "protection" if gas can get in.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-10 15:15:30

    Received the product within a reasonable amount of time. The product is well-made. Be aware that you need to peel off a coating on both sides of the google's transparent plastic so you can see through it. Very easy to assemble and very comfortable to wear. Adjustments are easy. I bought another after I received this one.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-23 00:49:25

    la confezione è decisamente danneggiata e la visiera ne ha sicuramente risentito. Ad ogni modo la maschera è completamente funzionante! Sigilla naso e bocca alla perfezione adattandosi ai lineamenti del viso. Devo ancora provarla per lunghi periodi ma, per ora, non è fastidiosa da tenere indossata!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-16 08:44:49

    товар пришёл через два месяца, все хорошо только стекло матовое и через него не хрена не видно

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-23 09:00:16

    Καλή για τα λεφτά της...αχρειαστη.....

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-28 09:24:40

    Good quality, the mask fits well on the face, breathing is easy, I recommend, thank you.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 156  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>