Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Madre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Otrzymałem maskę za darmo, aby zamówić, w pakiecie brakowało 4 filtry bawełniane i 4 paski mocujące, mam maskę, której nie można założyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Ciało respiratora ma rację. Nie prawda, że ma multifiltr, nie prawda, że ma filtr HEPA. Ma po prostu plastikowy filtr gąbkowy, co nie jest dobrym filtrem dla mikropraktyki. Jedna ze stron wydechowych i jedna ze strony inhalacyjnej. Wirus przenosi się przez mikrocząsteczki w powietrzu. plastikowa gąbka może być odpowiednia po stronie wydechu, Ale nie po stronie inhalacyjnej. Wydajność tej maski nie jest lepsza jako najtańsza maska tekstylna ze względu na plastikowe filtry gąbkowe. Paski mocujące są wykonane z bardzo dobrego materiału, ale są źle zaprojektowane. Zbyt grube, zbyt mocne na długie, ale nie wystarczająco mocne na końcach. Niełatwe w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Produkt jest bardzo plastikowy i niskiej jakości wykończenie, niektóre z tworzyw sztucznych wystają i mogą cię zarysować. Ale to działa. Opisy mówią, że jest 8 bawełny filtrującej. Nie, jest to tylko 4 (dodatkowe) 1 (instalowane). 4 okrągła gąbka filtrująca 6 cmx7mm pokazana na zdjęciu brakuje we wszystkich moich 4 pudełkach. Koncepcja jest dobra, ale QC zła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Maska będzie dobrze siedzieć i odkleić się, jeśli pasmo mocujące zadziała. Niestety, nie można ich właściwie naprawić. Albo siedzą luźno i maska odpada, albo siedzą za ciasno, wyrywają się kieszenie, a maska odpada. Wymieniłem silikonowe pasma na gumki na dokrętki, teraz maska trzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Zbyt duże, pasy nie trzymają się na głowie, nie leżą dobrze. Więc nie można biegać w nich. Bardzo mały obszar wlotu powietrza, więc musi oddychać ciężko... bardzo niewygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Dostawa do Niemiec była w porządku. Paczka była bardzo zgnieciona, ale o dziwo wszystko było nietknięte. Paski do założenia są za krótkie dla dorosłych z Europy. Z moim małym synem pasują. Poza tym wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Dostawa przesyłki była stosunkowo dłuższa niż kiedykolwiek z powodu powikłań koronawirusa. Przesyłka dotarła nieuszkodzona, a towary odpowiadają w pełni danych i zdjęć przedstawionych w e-sklepie i cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Materiały wydają się być dobrej jakości, ale system filtracyjny jest niewystarczający i nie ma 8 filtrów, jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$209.99
    • US$323.34
    • US$118.99
    • US$41.57
    • US$179.99
    • US$174.99
    • US$76.99
    • US$20.78
    • US$106.25
    • US$86.61
    • US$179.99
    • US$55.65
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$29.99