Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DOCVIP4
    GR
    11/02/2021

    Φαίνεται πολύ καλό προϊόν, αρκετά ποιοτικό με ανταλλακτική κεφαλή και φωτάκι για την διευκόλυνση της εργασίας. Ο χρόνος θα δείξει την χρηστικότητα και την αντοχή του.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Καθυστέρησε λίγο να έρθει αλλά ήρθε. Είχε καλή συσκευασία. Το μόνο που μένει είναι να γίνει δοκιμή.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Spedizione fulminea, una decina di giorni appena. il prodotto è come da descrizione anche se servirà un po’ di tempo per testarlo. Consigliatissimo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Produkt dotarł szybko. Rozpakowałem go, ale działa poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Szybka dostawa, świetna cena, pakiet doskonale zapakowany, do wypróbowania, jestem szczęśliwy polecam zdecydowanie. Wkrótce wrócę kupić Z tej strony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Podobne produkty w najtańszej darmowej dostawy zaufany sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Jest wyposażony w wiele części i akumulatory do ładowania. Miło jest dodać lustro i główkę zastępczą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Rozsądny spełnia obietnice..Brazylia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Szybka dostawa i dobry aspekt i jakość. Zacznę go używać z małą intensywnością, na wszelki wypadek....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Produkt wygląda świetnie. To nie wygląda zwyczajnie ani tandetnie. Mam nadzieję, że pomożesz mi ze stażem, który będę robił na studiach stomatologicznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 309
    • Ft13 503
    • Ft6 576
    • Ft13 791
    • Ft9 347
    • Ft16 621
    • Ft18 007
    • Ft11 991
    • Ft9 002
    • Ft5 994
    • Ft12 891
    • Ft5 994
    • Ft8 309
    • Ft10 492
    • Ft20 777
    • Ft6 576
    • Ft19 188
    • Ft3 895