Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Dzięki, Bangwood Centrala dotarła przed czasem Jeśli Bóg pozwoli, będziesz rozbudowany, nie powiem, że jestem kupcem, który zmieni twoją pozycję, ale będę o Bogu klientem, który cię nie oszczędzi. Jeszcze raz dzięki

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Przyszedł dobrze zapakowany i raczej szybki - jakość jest dobra i wiele akcesoriów było z nim. Jednak raz spróbowałem, ale nie jestem pewien, czy zaszkodziłoby to bardziej niż dobre dla moich zębów - to Wydaje mi się dość silny.... Więc raczej używam go jako urządzenia do czyszczenia małych krawędzi i ssania...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Bardzo łatwy w obsłudze i niezwykle przydatny. Spełnia wszystkie swoje funkcje prawidłowo. Przybył w krótkim czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Реинкарнация istnieje! Dawno, dawno temu był sobie mały wibrator. I wykonał swoją pracę bardzo dobrze. Był wyczerpany ciężką pracą i poszedł na wysypisko. Ale ożywiona jako „elektryczny czyścik zębów" Zabawna rzecz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Paczka dotarła dość szybko. Dobra jakość produktu. Nie miałem okazji spróbować. Produkt, który powinien być używany bardzo ostrożnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    The goods came well packed. Good product for its price and it came quickly!Quality finish on the tool with lots of vibration level settingsThank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Przedmiot dotarł dość szybko. Pakiet został wgnieciony, ale cała zawartość jest nienaruszona. Materiał jest dość lekki (trwałość?), ale wykończenie jest dobre. Z czasem będzie w stanie stwierdzić...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo miła skalkulacja dentystyczna, żeby usunąć płytkę z zębów. Urządzenie działa zadowalająco, ale dentysta potwierdzi w odpowiednim czasie, czy jest wystarczająco dobre. Zamówione pół stycznia i otrzymane po 3 tygodniach w Niderlandach od Luksemburga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Po użyciu, ocenię jego jakość, poza tym, wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Dobry produkt, wczesna dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 085
    • Ft6 287
    • Ft12 577
    • Ft12 577
    • Ft5 972
    • Ft7 230
    • Ft21 427
    • Ft6 287
    • Ft13 435
    • Ft8 350