Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Kupiłem 4 z 21700 komórek i z radością powiem, że jestem bardziej niż zadowolony z ich wydajności. Komórki te działają niezwykle dobrze w wentylatorach wysokoodpływowych (np. Lumintop FW21 Pro z 3x XHP50.2) i - jak dowodzą załączone zdjęcia, pojemność komórek znacznie przekracza nominalną. Gorąco polecam te 21700 komórek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Kupiłem cztery takie. Był trochę podejrzliwy co do jakości, ale teraz, po kilku zarzutach, nie ma już wątpliwości. Wszystkie 4 baterie (jak widać na zdjęciu ) przekraczały 4550mAh, opór wewnętrzny wynosił około 40mα, a masa 73g. Pierwszy raz widziałem tak dobre opakowanie, jak te baterie były zapakowane! Każda bateria była zapakowana w nylon i obie baterie w plastikowej walizce, a potem w kartonowym pudełku, powiedziałbym, że „Shockli"! Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, a także wysoka rekomendacja!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Smętny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Przyzwoite baterie (do latarki). Moje wymiary: _Pojemność: ..przez skyrc: 4220 / 4130 mAh. ..przez opus: 4470 / 4380 mAh. ..przez liitokali: 4500 / 4400 mAh. _Opór wewnętrzny: ..przez skyrc: 34 / 34 mOhm. ..przez opus: 42 / 42 mOhm. ..przez opus mini: 31 / 32 mOhm. Mój amometr jest tylko do 10A i nie mogę sprawdzić prądu więcej niż... Napięcie wynosi 3,75 V. Przy prądzie 10A. Długa sesja wyładowania z prądem 10A (delta), podgrzewa akumulator do 61°C.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Megérkezett ez is,a postán vettem át mert nem voltam otthon,de meg van !!Nagyon jó!Biztonságosan csomagolva!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Doskonałe lity za ich cenę. Obecny odrzut jest większy niż 30Q Samsunga. Przyszedł z ładunkiem 3.4B. Jako prezent umieścić latarki-klucz-klucz-klucz, dziękuję, przyjemne)))

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dobre baterie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu, baterie są zadbane, świadczy to fakt, że przybyły z odpowiednim napięciem magazynowym zarówno dokładne do dziesiątego Volta. W ładnej walizce i zapieczętuj jeden po drugim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JoeVIP5
    GB
    08/06/2021

    Great price for these batteries and they seem to have a very good charge level. They also have a very high discharge level, much better than an 18650. These should be very handy indeed for robot projects or even for using for slow flying planes to give extra long flight times. I am really looking forward to using these and testing them to the extreme.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Pojawiła się w ciągu kilku tygodni, na modowym długo wyczekiwanym ładowaniu, władza też odpowiada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$482.52
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$8.09
    • US$23.74
    • US$209.99
    • US$22.23
    • US$5.15
    • US$66.99
    • US$12.70
    • US$32.99
    • US$15.99
    • US$45.00
    • US$13.86
    • US$32.99
    • US$4.27
    • US$18.99