Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2022

    got the batteries, many thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Duża pojemność baterii powyżej oznaczonego 4000mah = na 4385mah testach i 4370mah bardzo zadowolony z zakupu parabenów od sprzedawcy, jak również

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Otrzymany w dobrym stanie. Będę testował występ.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Jeszcze nie użyłem tych baterii. Kupiłem je na zapas. Używam 26 650 w sześciu latarkach. Świetnie działają. Dlatego je kupiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Pretty decent batteries for the price and size. Shipping took a really long time but I anticipated that. Would recommend for flashlights.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Imponujące baterie, po naładowaniu i umieszczeniu ich w pochodni, emitowano niezwykle jasne światło, które docierało nawet do chmur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Alles Top danke gern wieder

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Mam baterię i jest tak, jak opisano. Dobrze zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Znakomity produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Dobry produkt, świetna wydajność i ogólnie nie mam żadnych negatywnych do powiedzenia. Więc polecam na pewno 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.95
    • US$15.99
    • US$23.23
    • US$26.69
    • US$5.99
    • US$14.25
    • US$5.74
    • US$20.78
    • US$200.99
    • US$8.54
    • US$45.94
    • US$12.70
    • US$21.31
    • US$24.99
    • US$6.92
    • US$4.63
    • US$28.74
    • US$12.99