Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(874)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(874)
    • 5 Star(803)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    Articolo ben fatto non tanto bello da vedere ma fa il suo lavoro. Ne ho ordinati 4 tra qui uno arrivato piegato su un lato pero me ne sono serviti solo 2. Li ho usati per ammortizzare le vibrazioni dei motori della mia stampante 3D Alfawise U30. Devo ancora testare la stampante dopo questa modifica ma promettono bene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2019

    Покупал для Creality Ender-3, но еще не устанавливал, поскольку шкивы на двигателях несъемные.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Works great. Day and night diffrence. My Anet A8 priner is almost dead silent now. I used them on X and Y as there is no reason to have these on Z. I had to trim the bed holder a bit as the motor got moved. I can recommend these, great value.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    I ordered 8 pieces. 7 were exactly like in the picture and description, and another one came different and damaged (scratched). Delivery was ok (8 working days).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2018

    Ottimo prodotto e ottimo venditore , spedizione lampo!!! La compravendita è stata facile e piacevole, il prodotto è imballato alla perfezione. Eccellente. A+++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2018

    c'est pas le même modèle que sur la photo mais ils se montent sans problème. le seul reproche que je ferais c'est que la poulie ne passe pas à travers du silent-bloc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2018

    Super um die Schwingungen der Motoren am 3D Drucker ab zu fangen und so den Druck in der Qualität zu verbessern. Ich würde sie jeder Zeit wieder verbauen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2018

    These work great and made a small decrease in noise from my stepper motors, not as much as I would have liked, but I may need to adjust my belts as well to further reduce the noise. Make sure you put these in the right way, one side has a larger diameter hole that goes to the motor side, the other has threaded holes to mount to frame. Worth the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    Doskonale, nieco ciszej. Dopasowany do Endera 3 pro wymaga wiercenia 15 mm środkowego otworu na 16 mm, aby zmieścić się nad Pressfit Pulley. Trzeba było też odwrócić łóżko, żeby dać dostęp do silnika steppera Y. Ekstruder był ekstruder, więc go wyjęłam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 308
    • Ft65 225
    • Ft6 224
    • Ft1 511
    • Ft7 945
    • Ft1 888
    • Ft14 091
    • Ft3 402
    • Ft3 782
    • Ft61 947
    • Ft7 568
    • Ft6 431
    • Ft18 774
    • Ft4 159
    • Ft3 012
    • Ft11 354
    • Ft4 540
    • Ft15 139