Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2021

    my first electric bike. delivered to UK in less than a week and no VAT. very surprised at quality for the price. up and running in 15 minutes no damage by couriers. looking at getting another.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Absolutnie wspaniałe! Zamówiłam dwa, przyjechałam w ciągu 8 dni i obie gotowe za pół godziny :~) Jako potwierdzony rowerzysta i niekierowca od ponad 50 lat nie mogę pochwalić tego. Podoba mi się sposób, w jaki został zaprojektowany jako ebike, a nie rower z przyczepionym silnikiem, a jego przebieg wydaje się być całkowicie dokładny, co było miłą niespodzianką! Moja partnerka miała poważną operację raka w zeszłym roku, która niestety nie mogła korzystać ze starego roweru, ale teraz jesteśmy niezwykle mobilni, to naprawdę zmieniło nasze życie na lepsze. Dziękuję bardzo....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    The Fiido D4S arrived fast, in fact it arrived 5 days (12th May) before Banggood informed me of the shipping they said(17th May ! The bike is good quality for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Motocykl przyjechał bardzo szybko, jakieś 5 dni zamówienia, niesamowita obsługa! Motocykl jest potężny, a bateria duża. Musiałem trochę wyregulować hamulce tarczowe przy pierwszej jeździe. Potem zrobiłem około 60 km na nim od miasta do lasu i łąk, to poradziło sobie bardzo dobrze. Świetny rower, świetny zakup. Dzięki! W sumie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Ordered on 30th. May delivered 3rd. June, amazing! Took it out of the box assembled in no time at all and riding round the Island where I live. Could not believe how brilliant it is. Awesome sums it up, fast, cumfy and easy to use, the best bike that I've owned and will see my life out!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Zamówiony w czerni, przyjedź w bieli dłużej niż się spodziewaliśmy, ale rower jest dobry. Nie testowałem jeszcze pełnego zasięgu, ale po około 10 milach 2 Pary zniknęły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Great service!! Ordered bike and was delivered within a week!! Great job Banggood! Bike arrived well packaged. Ten minutes to assemble bike. Have not taken bike out yet as raining!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Dobre strony: Bardzo dobry rower w bardzo dobrej cenie. Dostarczone w ciągu 5 dni. Zła uwaga: brak informacji od firmy kurierskiej DPD, która doradza, kiedy dostawa zostanie wykonana. Ponieważ nie było mnie w domu, motor został w ogrodzie niezabezpieczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Super szybka dostawa do Wielkiej Brytanii, tylko 6 dni. Dostarczone przez kuriera DPD, bez dodatkowych kosztów. Moja była pełna błotników. Pasujesz do siebie, ale to proste. Fajny rower, wciąż dopasowywający fotel do mnie, itp. Małe korekty konieczne do hamowania, biegi zgodnie z oczekiwaniami. Wszystko działa w porządku, w drodze tego samego dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Ładnie się urządziłeś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft3 165
    • Ft253 480
    • Ft5 120
    • Ft7 918
    • Ft348 536
    • Ft252 212
    • Ft36 752
    • Ft8 235
    • Ft389 727
    • Ft10 976