Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Klawiatura jest dobra w tej cenie. Przybyli w uszkodzonym pudełku, ale zawartość była nietknięta. To klawiatura membrana. Byłoby lepiej, gdyby miał jakieś makro-programowe klucze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo ładna klawiatura. Dostałem 20 dni. Dzięki Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo podobał mi się ten keyboard. Jest przyzwoita i niedroga. Polecam go. I dziękuję za naszego drogiego przyjaciela Ahmeda za kupony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Klucz jest dobry i łatwy do wciśnięcia! Ciało jest lekkie, a reszta nadgarstków jest zintegrowana, więc jest wygodne bez backlash! Kabel USB ma rdzeń promitowy i może być dobrym produktem do zapobiegania hałasowi. Naturalnie nie ma żadnych luk, ponieważ jest to połączenie przewodowe, więc jest on sam wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Pudełko było ugniatane, ale w porządku z produktem, który jest bardzo piękny. Przybyło bardzo szybko, był to mój pierwszy zakup przez Banggood i to było 10 nut bardzo polecam. 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    Z powodu Covid19, dostawa była powolna. Produkt jest dobry do użycia przyciski są ok. Jasność podświetlenia LED jest nieco niska i przyciemniona. Nie ma jasności na przyciskach w jaśniejszym miejscu (w backlight jest w porządku), ale jest to wybaczalne ze względu na jego tanią cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Najlepszych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 423
    • Ft8 849
    • Ft5 243
    • Ft7 210
    • Ft9 833
    • Ft4 587
    • Ft6 882
    • Ft7 538
    • Ft10 816
    • Ft7 866
    • Ft6 882
    • Ft14 423
    • Ft9 177
    • Ft19 669
    • Ft9 177
    • Ft10 816
    • Ft14 423
    • Ft4 390