Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(256)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(256)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    What a great addition to my RC toys really like this Product. I love seeing people lose focus on their on toys to see what the toys with the sound are doing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Great, easy to install and operate, Here it is on my Traxxas Bronco chassis. The on/off switch is not part of the kit, I use it for lights&sound.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Wprowadza zupełnie nowy wymiar do zabawek. RC Crawler.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Wkładam je do mojego traxxas pełzacza, są po prostu niesamowite. Uwielbiam możliwość dodawania własnych dźwięków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Mój pełzacz jest teraz głośny. Bardzo lubię ten produkt. Dzięki za usługę Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Świetny produkt, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Chyba działa. Po prostu szukam ładnych dźwięków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2019

    This ESS-DUAL sound module is very loud and have lots of realistic selection of engine sound plus the turbo timing and gear shifting sound very real too. I installed in on my FPV Wild Willy 2 truck and remove the housing to place it inside the body shell, a perfect fit. The software allow user to have multiple profile of engine sound, turbo, braking and auxiliary sound such as horn and etc which can be download online and store locally. The sound on my truck so loud the whole park can hear the V12 engine roaring. Awesome! Planning to get another one for my FPV buggy soon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Nadal najlepszy w dostawie, zajęło tylko 8 dni Jak na razie najlepsza symulacja samochodu, jaką kiedykolwiek użyłem. Z darmowym silnikiem, hamulcami i turbo dźwiękami i synchronizacją w przepustnicy. Zalecany 👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2018

    Great soundunit. I think its the best from ESS. Great quality and easy to install. I highly recomiend it. PC software you can get from: http://www.sensehobby.com/rcx/# And here is my video https://www.youtube.com/watch?v=FNMsj96n-r0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 683
    • Ft15 031
    • Ft3 842
    • Ft230 566
    • Ft3 142
    • Ft26 920
    • Ft24 123
    • Ft9 088
    • Ft5 749
    • Ft11 186
    • Ft3 842
    • Ft4 892
    • Ft8 038
    • Ft3 630
    • Ft25 122
    • Ft7 690
    • Ft56 900
    • Ft87 762