Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    To najlepszy zegarek na świecie! Wykonane bardzo wysokiej jakości, wszystkie przyciski są dobrze naciśnięte. Wszystkie funkcje działają świetnie, stoper, timer, reset połączeń, powiadomienia aplikacji przychodzą szybko. Siedzą wygodnie na ramieniu. Pasek w zestawie jest normalny. Ekran jest jaskrawy. Bateria utrzymuje ładunek przez długi czas. Naprawdę mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    To jest naprawdę fajny zegarek. Polecam. Nadwozie jest metalowe. Aplikacja do chwały. Jest łatwy w instalacji. Silikonowy pasek. Tarcza jest duża, wygodna, opłata trwa tydzień. Nie wykryto problemów z funkcjonalnością. Duży wybór zegarków twarze. Ciśnienie krwi i puls są mierzone, mniej więcej tak samo, niewiele zrozumiałe. Działa z wszystkimi aplikacjami. Dasz sobie radę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Przesyłka dotarła nietknięta, pudełko nie zostało uszkodzone. Kolor paska jest zielony, pasek jest silikonowy. Nadwozie zegarka było metalowe, które bardzo lubił. Na ekranie znajduje się wiele informacji, a nie małych. Nie było żadnych problemów po naładowaniu z włącznikiem. Istnieją instrukcje, cechy są na stronie towarów na stronie, nie ma sensu, można tam przeczytać. Na zdjęciu widać wszystko inne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo dobry ekran

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Muszę tylko podziękować tej stronie,górna dostawa ogląda super szybko za każdym razem kiedy dostarczam z tej strony.Wszystkiego najlepszego 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    otrzymał jeden dzień przed datą uzgodnioną przez aplikację i jest bardzo wygodne i za cenę myślę, że jest to bardzo dobry produkt, zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Kosmetyki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Consegnato in una settimana, praticamente 10 gg prima del previsto. Smartwatch molto valido, esattamente come mostrato nel video presente nella pagina. Rapporto qualità/prezzo alto. E' veloce nella misurazione dei parametri (pulsazioni cardiache, saturazione ossigeno, pressione del sangue...) e sembra anche abbastanza accurato. Consigliato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Puls, Ciśnienie i saturacja krwi Kroki i inne aktywności; możesz monitorować tym zegarkiem. Porównanie pomiarów: tętno i saturacja zegarkiem z klipsem na palec wypadło dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    /Panie i panowie. Czy możesz mi powiedzieć, kiedy moje zamówienie przyjdzie? Dzięki, ale nie mogę się doczekać, żeby się z tobą spotkać Z życzliwymi pozdrowieniami A.R.Fadaie Dadgar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$25.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$14.43
    • US$39.99
    • US$31.99
    • US$32.99
    • US$11.13