Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Przyzwoity kontroler, ale potrzebuje natychmiastowej pracy, by było bezpiecznie! Nie ma żadnej izolacji elektrycznej między zlewem ciepła a otworami pod IC kierowcy, polega wyłącznie na warstwie z anodyfikowanej na grzejniku, Jeśli te dwa IC się połączą przez zalew ciepła będziesz miał krótki i potencjalnie, gdy przepływa przez nie potężny prąd! Umieścić silikonową podkładkę termiczną o grubości 0,5 lub 1 mm nad otworami na każdym wyjściu, a to sprawi, że będzie bezpiecznie, Heatsink potrzebuje ich tak, jak to tylko goły zlew, jak wysłane. Jeśli masz zamiar uruchomić go tylko przy niskim prądzie, powiedzmy 10 ampułek lub mniej, możesz po prostu zdjąć zlew, ale nie możesz go zostawić, gdy zostanie wysłany, to ogień czeka na miejsce!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dobry produkt, bardzo złe opakowanie. Przybyła z wygiętymi szpilkami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Szpilki są wygięte.. Szkoda... potrzebujemy lepszej ochrony proszę ..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    To mój pierwszy rozkaz. Spodobało mi się. Szybka dostawa, numer toru. Podobał mi się ten sklep. O produkcie, niestety, nie mogę nic powiedzieć, nie sprawdziłem. Umieszczam zdjęcie, może się przydać komu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Good product. Well built with a big heatsink. The two modules ordered arrived with bent connection pins. Shipment padding should be better

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    zadowolony z wcześniejszego zakupu 2 sztuk, każda jednostka napędza dwa silniki prądu stałego o mocy 37GB555 12V na własnym pojeździe ważącym około 5 kg, Tak zakupiono jeszcze 2 jednostki do innego pojazdu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2017

    The module work great. The application that I am using these for it running drill motors. There are not issues with heat. Very happy so far.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    /Wiele oczekiwano. Czekała na to jakiś czas. Mimo że szpilki nagłówka we wszystkich 3 elementach były wygięte w dniu przyjazdu, myślę, że to zadziała.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2014

    as Archimedes said, "Give me a support point and move the world" ...He did not know this monster ( if you have power to supply!!).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    ohnivé pint pri preprave. ešte odskúšam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.49
    • US$4.59
    • US$5.74
    • US$6.99
    • US$5.24
    • US$9.19
    • US$20.85
    • US$10.49
    • US$16.50
    • US$26.24
    • US$2.99
    • US$5.99
    • US$8.99
    • US$3.44
    • US$5.76
    • US$12.69
    • US$9.19
    • US$12.43