Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • VIP3
    SK
    11/08/2021

    Produkt wygląda super. Ma trzylitrowy zbiornik na wodę, automatyczny odporny na dzieci. Przy każdej przerwie zasilania maszyna po raz pierwszy oczyszcza 60 ml wody. Krótkie wyciskanie wydaje 250 ml wody, z długim uciskiem 500 ml wody. Produkt nie posiada wtyczki UE, konieczne jest zmniejszenie lub zastąpienie wtyczki w urządzeniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Jest to bardzo dobry dozownik wody i dobrej jakości. Gorąca woda szybko dozowuje 250 ml lub 500 ml w zależności od naciśnięcia krótko/długiego przycisku dozownika. Trzeba będzie użyć adaptera do konwersji chińskiej wtyczki 3 pin. Wszystkie dokumenty są w mandarynie, ale łatwo zrozumieć, jak działa dozownik. Przytrzymaj przycisk blokady przez kilka sekund, aby odblokować przyciski i wybrać temperaturę, którą chcesz, to jest to. Bardzo dobra cena i jakość i mogę polecić ten dozownik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Wszystkie informacje są w języku chińskim, ale urządzenie jest łatwe do zrozumienia. Jest z podbródkiem. Adapter wtykowy nie jest wliczony. Krótka prasa da 250 ml, a długa prasa da 500 ml.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Ωραίο προϊόν αλλά χωρίς βύσμα ή προσαρμογέα Γρήγορη αποστολή!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Great, but needed an EU connector, with the reduction it only worked for a while, due to the high consumption. I had to make a new plug. An English guide would be useful. Can you send it to me?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Działa świetnie, wygląda dobrze, bardzo szybko, idealne dla miłośników herbaty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Ładny produkt, ale bez wtyczki CN lub adaptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jedna z najlepszych rzeczy, jakie kupiłem tego lata. Pomaga to uniknąć marnowania wody z czajnikiem elektrycznym, co jest dobre, gdy jest na pełen garnek, ale głównie marnotrawne podczas przygotowywania tylko jednej filiżanki. Światło pomaga. Zamek dziecięcy to świetny pomysł. Instrukcje: Tylko chińskie, ale można dowiedzieć się, jak to działa. Odległość między uchwytem i wylotem sprawia, że jest trochę rozbryzgany z mniejszymi naczyniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    To jest dobra jakość i ładne wydajność kuchenne narzędzie, trzeba zmienić wtyczkę CN do UE, ciepła woda w drugiej, ciepła woda jest wystarczająco gorąca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    To musi mieć w każdej kuchni. Ładny design, łatwy w użyciu. Gorąca woda przychodzi w kilka sekund.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$98.16
    • US$36.99
    • US$55.44
    • US$15.99
    • US$37.99
    • US$19.62
    • US$19.62
    • US$25.99
    • US$26.55
    • US$63.51
    • US$55.99
    • US$30.02
    • US$22.99
    • US$40.41
    • US$40.41
    • US$32.33
    • US$49.65
    • US$12.69